Головна » 2010 » Березень » 29

Газета "Волинь-нова"
До Камінь-Каширського райвідділу УМВС України в області з письмовою заявою звернулася мешканка невеличкого села Залазько, що належить до Осівцівської сільської ради, двадцятиоднорічна мати-одиночка Марія Ю. Вона повідомила, що її обікрали. І назвала адресу можливих злодіїв.


Як встановили правоохоронці, крадії - мешканці сусіднього села Мостище тридцятидев'ятирічний Ігор Р. та тридцятиоднорічний Сергій С. А ще з'ясувалося, що із заявницею вони розважались у помешканні односельчанина. Власне, Марія Ю., ... Читати далі »
Переглядів: 1334 | Додав: nekrot | Дата: 29.03.2010


Волинські Новини
Минулої п’ятниці в Ківерцівському районі загинула людина – чоловік вчадів через пожежу у власному будинку.


Трагедія сталася в селі Городище Ківерцівського району. О пів на восьму вечора свідки повідомили, що горить літня кухня 60-річного Сергія.

Пожежні терміново прибули на місце займання. Коли загасили полум’я, то в кімнаті знайшли мертвого господаря оселі.

Нині експерти встановлюють причину пожежі. За попередньою інформацією, чоловік загинув через куріння в ліжку. Від цигарки зайнялася пос ... Читати далі »
Переглядів: 1180 | Додав: nekrot | Дата: 29.03.2010


Волинський інформаційний портал
Контрольно-ревізійне управління у Волинській області провело ревізію фінансово-господарської діяльності Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Григоровича Шевченка і виявило фінансові порушення на суму понад 300 тисяч гривень.


Ревізори встановлено, що в обласному театрі не лише задовольняли культурні потреби населення, а ще й постачали теплову енергію стороннім юридичним особам. Те, що в театрі є своя котельня, – добре, але природний газ дл ... Читати далі »
Переглядів: 1259 | Додав: nekrot | Дата: 29.03.2010


Волинська правда
Торгівельні заклади Волині – мінімізатори податкових зобов’язань, постійно перебувають під контролем податківців. Наразі тривають перевірки сфери торгівлі і на предмет дотримання законності при виплаті заробітної плати, повідомили в прес-службі ДПА Волині.


За інформацією управління оподаткування фізичних осіб ДПА в області, основні порушення податкового законодавства при виплаті заробітної плати у сфері торгівлі – використання не облікованої готівки, ухилення від сплати податків шляхом оподаткування лише ... Читати далі »
Переглядів: 1115 | Додав: nekrot | Дата: 29.03.2010


Газета "Волинь-нова"
Вечірньої пори у Нововолинський міськвідділ УМВС України в області звернувся із заявою тридцятитрирічний місцевий мешканець. Він повідомив, що на території міської автостанції отримав поранення.


На місце інциденту виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що між братами Олегом та Олексієм Б. і потерпілим Василем Д, який був із компанією, виник конфлікт, що переріс у бійку. На хвилі емоцій один з братів (як він стверджує, з метою самозахисту) вихопив з кишені травматичний пістолет марки ПМ-Г з гумовими кулями і вистрілив ним у Василя.

Тяжких травм нікому не було завдано, а от пасажири на платформах, які чекали ві ... Читати далі »
Переглядів: 1209 | Додав: nekrot | Дата: 29.03.2010


Волинські Новини
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук призначив своїм першим заступником голову Волинської обласної організації Партії регіонів Олександра Башкаленка.


Про це Борис Клімчук повідомив під час свого офіційного представлення як новопризначеного голови Волинської ОДА.

Заступником голови - керівником апарату облдержадміністрації став Станіслав Ющик (на фото знизу), який займав цю посаду пр ... Читати далі »
Переглядів: 1464 | Додав: nekrot | Дата: 29.03.2010


Ірина НОВОСАД, ВЗГ УМВС України у Волинській області
У суботу 27 березня спецпідрозділ "Сокіл" УБОЗ УМВС України у Волинській області відсвяткував своє 16-ліття.

З цієї нагоди відбулися урочистості за участі начальника Управління МВС Івана Прошковського, заступника начальника УМВС України в області Володимира Остаповича, першого заступника начальника УМВС – начальника УБОЗ УМВС у Волинській області Андрія Фатєєва та особового складу спецпідрозділу " ... Читати далі »
Переглядів: 1242 | Додав: nekrot | Дата: 29.03.2010

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту