Головна » 2010 » Березень » 16

ВІП
В управлінні освіти Луцької міської ради зараз працюють правоохоронці. У самій мерії ситуацію коментувати відмовляються.


Телеканал "Аверс" вчора, 15 березня, оприлюднив сенсаційну новину: начальника управління освіти Луцькради Сергія Калуша підозрюють в отриманні хабаря обсягом у 500 гривень як оплату за певні послуги. За словами працівників, у приміщенні завітали працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю. Вони проводять перевірку документації управління. Цікаво, що сюжет знімався прихованою камер ... Читати далі »
Переглядів: 1127 | Додав: nekrot | Дата: 16.03.2010


Волинська правда
За оперативною інформацією прикордонників Львівського прикордонного загону, прикордонною вартою Республіки Польща було затримано на березі річки Західний Буг трьох громадян Вірменії. Дія відбувалася на ділянці Іваничівського району Волинської області, - повідомили у прес-службі Західного регіонального управління Львівського прикордонного загону.


Під час перевірки місцевості прикордонники виявили доріжку слідів, що вела в бік державного кордону. При відпрацюванні сліду службовий собака довів до річки Західний Буг, де було виявлено помпу для накачування човна й ознаки, що вказували на підготовку до переправи через річку, але жодних осіб не б ... Читати далі »
Переглядів: 1156 | Додав: nekrot | Дата: 16.03.2010


Волинські Новини
Ліси Рівненщини багаті не лише на звіра, гриби та ягоди. У цьому переконалися співробітники Держприкордонслужби і службова вівчарка Аза.


Патруль відділу "Вичівка" Луцького прикордонного загону вчора, 13 березня, виявив на деревах неподалік кордону з Білоруссю 6 поліетиленових пакетів із копченими м’ясопродуктами.


Особливо раділа такій знахідці службова собака Ада, яка вивела правоохоронців до "м’ясних дерев", хоча скуштувати "лісових харчів" їй не довелося. Мішки з понад 160 кілограмами копчен ... Читати далі »
Переглядів: 1097 | Додав: nekrot | Дата: 16.03.2010


Волинський інформаційний портал
У суботу мешканець Нововолинська ледь не спалив дружину та трьох найближчих родичів через сімейні чвари. Про це повідомили у прес-службі ГУ МНС у Волинській області.


За попередніми даними, події розгорталися за таким сценарієм. Напередодні у приватній садибі на вулиці Соборній у Нововолинську близькі родичі зібралися у батьківській хаті пом’янути нещодавно померлу матір. Після застілля виникла суперечка за спадщину, що згодом вилилась у конфлікт. За твердженням очевидців, 58-річний син покі ... Читати далі »
Переглядів: 1131 | Додав: nekrot | Дата: 16.03.2010


Луцький інформаційний портал
Автобус "Автолюкс" з 20-ма пасажирами на борту з’їхав у кювет - на щастя, обійшлося без жертв.

15 березня вночі, близько 3-ї години у Луцьку в районі вулиці Мамсурова рятувальники витягнули з кювету автобус сполученням Київ - Львів, що курсував до столиці.
За інформацією прес-служби ГУ МНС у Волинській області, аварійна ситуація сталася внаслідок сильної ожеледиці. В автобусі перебувало 20 пасажирів та двоє водіїв.
Рятувальники, закріпивши лебідку спеціального аварійно-рятувального автомобі ... Читати далі »
Переглядів: 1102 | Додав: nekrot | Дата: 16.03.2010


Ковельська правда
Співробітники Старовижівського райвідділу внутрішніх справ порушили кримінальну справу за фактом хуліганства, вчиненого двома мешканцями села Смідин.


Петро Хомич і на три роки молодший Андрій Цалай, хильнувши спиртного, вирішили порозважатись в селі. Для цього Петро прихопив з дому рушницю-"воздушку". Спочатку молоді чоловіки навідались у місцевий бар "Діброва", де "відкрили вогонь" по плафонах. Коли ж їх випровадили з приміщення, то почали стріляти у бік будинку своєї односельчанки Ганни Подляшко. Кулі ... Читати далі »
Переглядів: 1216 | Додав: nekrot | Дата: 16.03.2010

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту