Головна » 2010 » Березень » 16 » На Волині чолов’яга ледь не спалив дружину та трьох родичів
10:13
На Волині чолов’яга ледь не спалив дружину та трьох родичів

Волинський інформаційний портал
У суботу мешканець Нововолинська ледь не спалив дружину та трьох найближчих родичів через сімейні чвари. Про це повідомили у прес-службі ГУ МНС у Волинській області.


За попередніми даними, події розгорталися за таким сценарієм. Напередодні у приватній садибі на вулиці Соборній у Нововолинську близькі родичі зібралися у батьківській хаті пом’янути нещодавно померлу матір. Після застілля виникла суперечка за спадщину, що згодом вилилась у конфлікт. За твердженням очевидців, 58-річний син покійної, добряче хильнувши оковитої, кілька разів намагався учинити пожежу, проте родичам вдавалося його вгамувати. А коли після опівночі усі зібралися спати, чолов’яга непомітно вислизнув на вулицю, зачинив вхідні двері, накидав на веранді ганчір’я та паперових ящиків, розвів вогонь і чкурнув звідтіля.

Невдовзі присутні у будинку відчули запах диму і спробували вибратися із димової пастки, проте двері були надійно підперті ззовні, а за ними чулося тріскотіння вогню. Люди забили на сполох.

Чергова варта бійців МНС міста Нововолинська прибула за 5 хвилин після виклику. Одягнувши апарати для захисту органів дихання, рятувальники увійшли до задимленої хати і вивели звідтіля чотирьох людей. Вони подбали про теплі бушлати для потерпілих, адже ті залишили будинок у легкому одязі.

Пожежу на веранді працівники служби "101" приборкали за кілька хвилин. Полум’я пошкодило вхідні двері, а на веранді згоріли деякі хатні речі. Завдяки своєчасному реагуванню бійців МНС життя врятованих, з-поміж яких була й дружина потерпілого, – поза небезпекою, люди оговтуються від шоку.

Як повідомили у Нововолинському міськвідділі ГУ МНС, до проведення розслідування та розшуку палія приступили місцеві правоохоронці.
Переглядів: 1132 | Додав: nekrot | Теги: підпал, Нововолинський МВ УМВС, пожежа, ГУ МНС в області

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту