Головна » 2010 » Березень » 01

УДАІ УМВС України в області
27 лютого у Ковелі працівники ДПС взводу супроводу УДАІ УМВС України у Волинській області затримали злочинців, які намагалися відкрито вкрасти автівку.


Близько третьої години ночі ковельські правоохоронці помітили, як до них наближається, біжучи дорогою, схвильований чоловік і благає про допомогу. Довго не роздумуючи, вони під'їхали до авто, на яке він їм вказав, а зв ... Читати далі »
Переглядів: 1363 | Додав: nekrot | Дата: 01.03.2010


Волинський інформаційний портал
Учора, 28 лютого на Волині, у райцентрі Камінь-Каширський, на території поблизу ріки Цир, утворилася загроза катастрофічного водопілля. Про це повідомили у прес-службі ГУ МНС у Волинській області.


Через затори льодоходу та швидке танення снігу приблизно сотня житлових господарств могли бути залитими водою будь-якої миті. На тривожне повідомлення про надзвичайну ситуацію рятувальники МНС зреагували миттєво: впродовж майже п’яти годин на плаваючому транспортері вони розламували кригу, збільш ... Читати далі »
Переглядів: 1320 | Додав: nekrot | Дата: 01.03.2010


Волинські Новини
Податкова міліція спільно з УСБУ у Волинській області зупинили спробу контрабанди запчастин до дизельних електродвигунів.

Комплект запчастин до електродвигунів прямував до міста Ковеля, а власник сумнівного вантажу – фірма з Київської області, – про це значилося в пред’явленій правоохоронцям накладній.

Однак маркування на тарі свідчило про те, що відправник тридцяти комплектів колінчатих валів з маховиками із білоруського Могилева. Власне на білоруському прикордонні поблизу селища Шацьк і затримали ... Читати далі »
Переглядів: 1164 | Додав: nekrot | Дата: 01.03.2010


Ірина НОВОСАД, ВЗГ УМВС України у Волинській області
Луцькі правоохоронці викрили фірму, яка надавала послуги щодо працевлаштування, але при цьому не співпрацювала з жодним роботодавцем на Волині.

В обласному центрі агенція з працевлаштування "Партнер" діяла з вересня 2009 року. Спочатку її офіс знаходився на вулиці Привокзальній, однак пізніше, переховуючись від незадоволених клієнтів, керівництво фірми вирішило переїхати в центр міста.
Начальник відділу карного розшуку Луцького МВ УМВС Олександр Гоша розповів, що фірму очолювала молода жінка, яка на Волинь приїхала з АРК Крим і, вочевидь, уже мала досвід в організації подібних афер в інших обласних центр ... Читати далі »
Переглядів: 1208 | Додав: nekrot | Дата: 01.03.2010


Волинський інформаційний портал
Аж ніяк не сподівався двадцятиоднорічний військовослужбовець із Володимира-Волинського, що зранку не на роботу потрапить, а у центральну районну лікарню, - пише газета "Волинь-нова".


Нещастя спіткало чоловіка приблизно о 6. 45 неподалік від дому, у дворі багатоквартирного будинку на вулиці Ковельській. На нього напав невідомий і побив. У результаті молодий чоловік отримав струс мозку, численні черепно-мозкові травми й втратив свідомість. Коли отямився, то виявив пропажу мобільного телефону ... Читати далі »
Переглядів: 1233 | Додав: nekrot | Дата: 01.03.2010


УДАІ УМВС України в області
У вихідні на автошляхах Волині сталося три дорожньо-транспортні пригоди. На жаль, унаслідок однієї з них померла молода людина.


У суботу, 27 лютого, до приймального відділення Камінь-Каширської ЦРЛ доставлено 24-річного жителя села Велика Глуша з діагнозом травматичний шок, відкритий перелом кісток правої руки, травма грудної клітки. Невдовзі чоловік помер у реанімаційному відділенні. Як з'ясувалося, потерпілий отримав смертельні травми на автодорозі у селі Велика Глуша, де на нього наїхав трак ... Читати далі »
Переглядів: 1329 | Додав: nekrot | Дата: 01.03.2010


Волинська правда
Працівниками Служби по боротьбі з контрабандою та ПМП Ягодинської митниці, в результаті проведеної аналітично-пошукової роботи, було встановлено два факти ввезення в Україну товарів за неправдивими документами, що призвело до недобору митних платежів. Про це повідомили у прес-службі Ягодинської митниці.


В одному з цих випадків, у вересні 2009 року, через автоперехід "Ягодин" було ввезено партію товару "комплектуючі для ролет". Загальна вартість комплектуючих склала понад півмільйона гривень. Як нещодавно ... Читати далі »
Переглядів: 1426 | Додав: nekrot | Дата: 01.03.2010

1 березня 2010-го виповнилося 50 років голові Волинської обласної профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ України, голові ради Луцької міської організації Асоціації ветеранів та пенсіонерів ОВС України, підполковнику міліції у відставці Володимиру БУРАВСЬКОМУ.

Щиро і сердечно привітала ювіляра-волинянина із 50-річчям від Дня народження Профспілка атестованих працівників ОВС України:

... Читати далі »
Переглядів: 1455 | Додав: nekrot | Дата: 01.03.2010

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту