Головна » 2010 » Березень » 12 » Зачинені двері мало не спричинили пастки для бабці і малюка
16:29
Зачинені двері мало не спричинили пастки для бабці і малюка

Волинські Новини
У Луцьку рятувальники визволили хвору пенсіонерку та малюка з полону власних квартир.


Про це повідомили у прес-службі ГУ МНС у Волинській області.

Увечері 11 березня у квартирі багатоповерхового будинку на проспекті Соборності у Луцьку за зачиненими дверима опинилася дитина. Матір на декілька хвилин відлучилася, а повернувшись, з’ясувала, що до помешкання неможливо потрапити. Півторарічний Романчик, випадково зачинившись, не зміг на прохання матері повернути ключ у вхідних дверях.

Жінка звернулася за допомогою до рятувальників. Вони застосували гідравлічних ручний інструмент, щоб з мінімальним пошкодженням відчинити вхідні двері. І за мить матір уже обіймала заплаканого хлопчика.

Через декілька годин рятувальна група у тому ж складі вирушила за викликом на проспект Волі. Близько 22-ої години пенсіонерка, яка нещодавно повернулася з лікарні з переломами обох рук, намагалася вийти з квартири. Оступившись, літня жінка впала у коридорі і не змогла самотужки підвестися. Однак сусідці, яка прийшла на виручку бідоласі, увійти до помешкання не вдалося – з’ясувалося, що один із замків у вхідних дверях зіпсувався.

"Працювали за тим же сценарієм – відчиняли двері за допомогою ручного інструменту", – розповів начальник відділення Групи рятувальних робіт Сергій Долинюк.

Допоки бійці МНС лагодили пошкоджений замок, фельдшер який прибув на виклик у складі рятувальної групи, оглянув пенсіонерку. Жінка запевнила, що почувається краще, і від госпіталізації відмовилася.
Переглядів: 1146 | Додав: nekrot | Теги: рятувальники, ГУ МНС в області

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту