Головна » 2010 » Березень » 25 » На Волині відзначили День внутрішніх військ МВС
18:15
На Волині відзначили День внутрішніх військ МВС

Юлія СІЛІЧ,ВЗГ УМВС України у Волинській області
Сьогодні відбулись урочисті заходи, присвячені відзначенню 18-ї річниці утворення внутрішніх військ МВС України. Урочистості було відкрито внесенням прапора держави під звуки гімну України.


Зі святковим зверненням перед присутніми військовослужбовцями та запрошеними виступив командир військової частини № 1141 підполковник Олег Куртін. Також Олег Сергійович зачитав своїм колегам привітання від глави держави та міністра внутрішніх справ, адресовані особовому складу внутрішніх військ МВС України у Волинській області.

У своїй промові підполковник Куртін щиро подякував усім військовослужбовцям за сумлінне виконання своїх обов’язків, побажав міцного здоров’я, благополуччя та родинного затишку. Після цього кращим з кращих були вручені грамоти, подяки та грошові премії.

Від колегії УМВС України у Волинській області перед присутніми виступив начальник Управління генерал-майор міліції Іван Прошковський. Він подякував солдатам та офіцерам військової частини за ту допомогу, яку вони надають ОВС у забезпеченні громадського порядку та захисту громадян від злочинних зазіхань.

– Завдяки повсякденній наполегливій праці, відповідальному ставленню до служби, Вашим сміливим вчинкам зростає авторитет внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України. Ви з честю виконуєте поставлені перед вами завдання, демонструючи при цьому професіоналізм, мужність, відданість справі та своєму службовому обов’язку. Внутрішні війська – це гордість нашої незалежної держави. У ваших рядах служать справжні патріоти, мужність і відвага яких у справі захисту конституційних прав і свобод громадян, надійної охорони і оборони важливих державних об'єктів, боротьби зі злочинністю знайшли глибоку пошану в народу, – зазначив Іван Іванович.

Найщиріші слова привітання на адресу військовослужбовців пролунали також і від представників обласної державної адміністрації, Волинської обласної ради, Луцької міської ради, Управління державного департаменту з питань виконання покарань та начальника Луцького МВ УМВС України у Волинській області полковника міліції Романа Крохмаля, які побажали наснаги та невичерпної життєвої енергії для успішного виконання почесного обов’язку перед Вітчизною.

Завершилися урочистості святковим маршем.
Переглядів: 1356 | Додав: nekrot | Теги: відзначення, внутрішні війська МВС, Олег Куртін, Іван Прошковський, урочистості, начальник УМВС

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту