Головна » 2010 » Березень » 5 » Араб хотів налякати прикордонників ножем і сокирою
17:56
Араб хотів налякати прикордонників ножем і сокирою

Волинський інформаційний портал
На автовокзалі селища Шацьк, що у Волинській області, прикордонники відділу "Грабове" зі співробітниками МВС затримали громадянина Лівану. Іноземець, який планував нелегально перетнути український кордон, намагався назватися іншою особою, втекти від правоохоронців та погрожував їм холодною зброєю.


Про іноземця, який ледве зрозумілою російською випитував як дістатися до прикордонного села Грабове, правоохоронців повідомили місцеві жителі. Працівникам Держприордонслужби та міліції мандрівник назвався туристом з Італії. На вимогу пред’явити документи він кинувся бігти, але збагнувши, що не втече, дістав з валізи сокирчину та кухонний ніж, яким почав погрожувати переслідувачам.

Після затримання агресивного іноземця з’ясувалося, що він є громадянином Лівану, який легально прибув в Україну з метою туризму. Чоловік зізнався, що в Італії працює його рідний брат, та й сам затриманий, схоже, не збирався довго гостювати в Україні. На карті України, яку він мав, був відмічений маршрут від Києва до кордону з Польщею. Крім цього, мандрівник прихопив із собою компас, ножі, сокиру, спальний мішок, ковдру, 10 метрів мотузки, теплі речі, ліхтарик та плоскогубці для розрізання металевого дроту, які були в його валізі.

Учора Шацький районний суд визнав Ліванця винним у спробі незаконного перетину державного кордону України та злісній непокорі правоохоронцям. На цей час порушник перебуває під арештом у спецприміщенні підрозділу Держприкордонслужби, – повідомив начальник прес-служби – прес-секретар начальника загону майор Олег Личковський.
Переглядів: 1399 | Додав: nekrot | Теги: непокора правоохоронцям, араб, ніж, Луцький прикордонний загін, іноземець, незаконний перетин кордону, холодна зброя

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту