Головна » 2010 » Липень » 01

"ДАІ МВС України під час нагляду за дорожнім рухом не використовує спеціальні засоби фото- або відеофіксації та інші спеціальні прилади в автоматичному режимі без обов’язкової зупинки транспортного засобу", - про це сьогодні на прес-конференції сказав заступник начальника департаменту ДАІ МВС України Володимир Резніков.

"Йдеться тільки про те, що коли людина порушує правила дорожнього руху і це фіксуєт ... Читати далі »
Переглядів: 1403 | Додав: nekrot | Дата: 01.07.2010


30 червня наряд ДПС Державтоінспекції зупинив автомобіль марки "Міцубісі" під керуванням жителя Республіки Польща 1982 року народження. Під час перевірки документів було виявлено відсутність документу, що підтверджує право керуванням цим транспортним засобом, і страхового полісу цивільної відповідальності.

Автомобіль затримано та доставлено на штраф-майданчик, – з посиланням на УДАІ УМВС України в області повідомляє Волинський інформаційний портал.
Переглядів: 1160 | Додав: nekrot | Дата: 01.07.2010


30 червня на в’їзді до Красноперекопська, що в Криму, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легковика та мікроавтобуса, який перевозив групу туристів із Ковеля.

Як повідомили в красноперекопському відділенні ДАІ, на мосту на в’їзді до міста автомобіль Iveco виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes, який віз на море туристів із Ковеля. При цьому в ДАІ не уточнили кількість пасажирів автобуса. В результаті зіткнення постраждав один із ковельчан, якого госпіталізували.

Причини ДТП з’ясо ... Читати далі »
Переглядів: 1111 | Додав: nekrot | Дата: 01.07.2010

Єгерська служба ДП "МГ "Старовижівське" затримала жителя села Паридуби Старовижівського району Анатолія М. Тридцятидев’ятирічний чоловік віз додому підстрелену самку козулі європейської. Про це інтернет-видання "Волинська правда" повідомили у прес-службі Волинського управління лісового та мисливського господарства.

"На самок цього виду полювання в даний період заборонено. А на козлика з 1 травня дозволено, тільки суто індивідуальне полювання за ліцензіями. Мисливець, а він, до речі, член УТМР, такого дозволу не мав. Та й ... Читати далі »
Переглядів: 1452 | Додав: nekrot | Дата: 01.07.2010


Минулого тижня шестикласниця із міста Каменя-Каширського, що на Волині, ледь не втонула у ставку. На щастя, їй на допомогу вчасно поспіли однокласники.

Того дня учні 6-го класу Камінь-Каширської школи зібралися біля одного з викопаних ставків біля міського стадіону, щоб скупатися. Вирішили, що спочатку плаватимуть хлопчики, а згодом у воду зайдуть дівчатка. Допоки подруги плескалися у прохолодній воді, ... Читати далі »
Переглядів: 1250 | Додав: nekrot | Дата: 01.07.2010


На електронну адресу інтернет-видання "Резонанс. Волинь" надійшов лист від департаменту інформаційної політики Луцької міської ради. У ньому міститься "коментар «Луцькводоканалу» щодо поширення неправдивої інформації".

"Нещодавно в інтернет-виданнях з’явилася інформація під заголовком «У Луцькводоканалі привласнили кошти за компослуги». Однак, у самій замітці йшла мова про те, що   у Володими ... Читати далі »
Переглядів: 1262 | Додав: nekrot | Дата: 01.07.2010

30 червня до Старовижівського РВ УМВС надійшла заява 23-річного Валерія К., жителя смт.Стара Вижівка про те, що тієї доби о 01:25 на ковельській базі відпочинку озера "Пісочне" шляхом вільного доступу викрадено його скутер "Дельта" чорного кольору.

Оперативно-пошуковими заходами сектору карного розшуку спільно з відділом дільничних інспекторів міліції та ВДАІ встановлено, що злочин скоїв раніше судимий за крадіжки 28-річний Олександр Ф., житель міста Ковеля.

(Ілюстрація із сайту ... Читати далі »
Переглядів: 1151 | Додав: nekrot | Дата: 01.07.2010

Десять тисяч пачок цигарок знайшли вчора співробітники відділу прикордонної служби "Ягодин". Про це повідомили у відділі з питань взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю Державної прикордонної служби України.

Під час перевірки заболочених та затоплених ділянок кордону біля річки Західний Буг наряд на моторному човні побачив на українському березі сліди рибальських чобіт. Неподалік у чагарях прикордонники знайшли захований гумовий човен з двадцятьма ящиками цигарок "Classic". Людей поряд не було. Найімовірніше контрабандист ... Читати далі »
Переглядів: 1146 | Додав: nekrot | Дата: 01.07.2010

Пошук по сайту

Календар

«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту