Головна » 2010 » Липень » 1 » Спростування: у "Луцькводоканалі" коштів за компослуги не привласнювали
14:31
Спростування: у "Луцькводоканалі" коштів за компослуги не привласнювали

На електронну адресу інтернет-видання "Резонанс. Волинь" надійшов лист від департаменту інформаційної політики Луцької міської ради. У ньому міститься "коментар «Луцькводоканалу» щодо поширення неправдивої інформації".

"Нещодавно в інтернет-виданнях з’явилася інформація під заголовком «У Луцькводоканалі привласнили кошти за компослуги». Однак, у самій замітці йшла мова про те, що   у Володимир-Волинському міському суді набув чинності вирок щодо обвинувачення начальника абонентського відділу та контролера управління водопровідно-каналізаційного господарства, які привласнили кошти громадян, що були отримані в рахунок оплати боргу за надання послуг.

КП «Луцькводоканал» не має абсолютно ніякого відношення до міста Володимир-Волинський, адже обслуговує лише місто Луцьк та деякі приміські села. У місті Володимир-Волинський діє свій водоканал, який теж не має ні структурного, ні організаційного відношення до луцького водоканалу. Тому стаття з таким заголовком є не що інше, як несправедливе обвинувачення комунального підприємства «Луцькводоканал» у злочинах, яке воно не здійснювало", - йдеться в коментарі.

Інтернет-видання "Резонанс. Волинь" виправляє заголовок інформації, спростування на яку отримало (він звучить як У водоканалі привласнили кошти за компослуги), і просить вибачення в читачів та "Луцькводоканалу".

Разом з тим нагадуємо, що ця неточність була допущена не з нашої вини, позаяк інформацію було взято з Луцького інформаційного порталу (див. знизу) з відповідним посиланням на джерело.
Переглядів: 1256 | Додав: nekrot | Теги: вирок, спростування, суд

Пошук по сайту

Календар

«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту