Головна » 2010 » Квітень » 26
Тільки з початку року у Луцьку на кожен місяць припадає приблизно десять зареєстрованих крадіжок колективного майна з приміщень офісів та організацій.

Міліціонери попереджають, що злочини переважно стаються через недбалість та безпечність самих потерпілих. А тому радять не залишати відчиненими кабінети, зберігати цінні речі у сейфах та бути обачними з відвідувачами офісів.

За словами міліціонерів, крадуть переважно мобільні телефони, гроші, гаманці, ноутбуки. Одначе трапляються крадіжки навіть калькуляторів. Злочинцями ст ... Читати далі »
Переглядів: 1212 | Додав: nekrot | Дата: 26.04.2010

У місті Луцьку за місцем проживання 42-річного Петра М. 0 12:00 у суботу 24 квітня невідомі особи вибили вхідні двері в його кімнату та відкрито заволоділи грошима в сумі 107 гривень.

Дільничні інспектори міліції Луцького МВ УМВС по "гарячих" слідах встановили, що даний злочин скоїли 36-річний Володимир Т. і 34-річний Олександр К. Вирішується питання про порушення кримінальної справи, повідомляє сайт УМВС України у Волинській області.
Переглядів: 1210 | Додав: nekrot | Дата: 26.04.2010

24 квітня в місті Луцьку під час сімейного скандалу 19-річна Валерія А. спричинила проникаюче ножове поранення грудної клітки 50-річній Людмилі М.

Внаслідок удару ножем остання з тілесними ушкодженнями госпіталізована у центральну міську лікарню. Вирішується питання про порушення кримінальної справи, інформує сайт УМВС України у Волинській області.
Переглядів: 1039 | Додав: nekrot | Дата: 26.04.2010

У місті Ковель 23 квітня 2010 року до міліції надійшла заява 37-річного громадянина Польщі Радослава З. про те, що невстановлена особа заволоділа його автомобілем "Опель-Астра", який знаходився в дворі будинку.

Оперативно-пошуковими заходами сектору карного розшуку Ковельського МВ УМВС спільно з працівниками Державтоінспекції встановлено, що злочин скоїв 19-річний Петро С. Обставини з’ясовуються, інформує сайт УМВС України у Волинській області.
Переглядів: 1101 | Додав: nekrot | Дата: 26.04.2010

Податківці легалізували 8 найманих працівників у підприємця з Володимир-Волинського району, – повідомили в управлінні оподаткування фізичних осіб ДПА в області.

Аналізуючи податкову звітність, податківці виявили підприємця, котрий маючи 2 торгові точки на території Володимир-Волинського району, не звітувався перед податковою службою про найманих працівників.

Звісно ж, у податківців виникли небезпідставні сумніви щодо того, а хто ж обслуговує відвідувачів місць торгівлі. Перевірка з’ясувала, що у магазині і справді працюва ... Читати далі »
Переглядів: 1084 | Додав: nekrot | Дата: 26.04.2010

Працівники Державної екологічної інспекції у Волинській області в пункті пропуску "Ягодин” затримали чотири автомобілі марки "Сканія Рено ДАФ".

Автівки  транспортували з Польщі кондиціонери та обладнання для кондиціювання повітря загальною вагою 13,377 тонн до м.Тернополя і Київської області.

Як поінформували в прес-службі Держекоінспекції у Волинській області, автомобіль "Рено" транспортував із Швейцарії продукти хімічного виробництва вагою 400 кг. Причиною затримки вантажів є відсутність листа-роз’яснення Мінприро ... Читати далі »
Переглядів: 1143 | Додав: nekrot | Дата: 26.04.2010

Нещодавно особовому складу Управління МВС України у Волинській області представили нового першого заступника начальника УМВС – начальника УБОЗ УМВС та заступника начальника УМВС в області по прикордонній зоні.

На урочисте засідання прибув заступник начальника ГУБОЗ МВС України – начальник управління боротьби з організованими групами і злочинними організаціями Володимир Міщенков, який і представив полковника міліції Сергія Горбатюка на новій посаді. Володимир Валентинович зазначив, що він знає Сергія Володимировича, як справжньог ... Читати далі »
Переглядів: 3878 | Додав: nekrot | Дата: 26.04.2010

Волинські податкові міліціонери викрили факт замаху на незаконне відшкодування ПДВ майже на 10 мільйонів гривень.

У рамках операції "Бюджет" під час позапланової перевірки одного з волинських виробничо-комерційних підприємств співробітники податкової міліції з’ясували, що ця фірма придбала спеціальне технологічне обладнання для виробництва цукру. Про це повідомили в УПМ ДПА в області.

Необхідне технологічне устаткування вартістю 59 млн. 700 тис. грн. підприємство нібито отримало від ТзОВ з однієї із західних областей Укр ... Читати далі »
Переглядів: 1093 | Додав: nekrot | Дата: 26.04.2010

Вчора, 25 квітня, о 04:45 в Рожищенський РВ УМВС з Рожищенської ЦРЛ надійшло повідомлення про те, що у приймальне відділення Рожищенської ЦРЛ з діагнозом "відкритий перелом правого стегна" був доставлений житель селища Дубище Рожищенського району. Про це інтернет-видання "Волинська правда" повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України у Волинській області.

Зі слів чергового лікаря, потерпілий Микола Л. одержав
тілесні ушкодження унаслідок дорожньо-транспортної пригоди. При виїзді на місце ... Читати далі »
Переглядів: 1096 | Додав: nekrot | Дата: 26.04.2010

Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук зустрівся на нараді з керівниками обласних силових структур: податкової адміністрації, прокуратури, служби безпеки, судів. Він окреслив напрями роботи, відповідно до яких повинні працювати ці структури.

Клімчук зауважив, що відтепер державні установи набагато активніше обмінюватимуться інформацією.

"Головне управління фінансів обласної адміністрації і ДПА відтепер будуть працювати у абсолютному синхроні й контакті. Рівно як інші органи цивільної влади, причетні до цієї ... Читати далі »
Переглядів: 1196 | Додав: nekrot | Дата: 26.04.2010

Службою безпеки України у Волинській області ліквідовано контрабандний канал вивезення пиломатеріалів.

На Волині співробітники СБУ викрили та ліквідували контрабандний канал вивезення великих партій пиломатеріалів до Німеччини, – повідомили у прес-службі УСБУ у Волинській області.

Встановлено, що місцевий мешканець через можливості своєї спільниці – колишньої працівниці державного лісового підприємства - незаконно отримував у Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства сертифікати про походження ... Читати далі »
Переглядів: 1132 | Додав: nekrot | Дата: 26.04.2010

Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного Комітету Україну порушило справу за ознаками зловживання монопольним становищем з боку УВКГ "Ковельводоканал".

Як з’ясували антимонопольники, підприємство встановило економічно необґрунтовані тарифи на послуги з підготовки та видачі технічних умов на приєднання до мереж централізованого водопостачання та водовідведення.

Оскільки такі дії м ... Читати далі »
Переглядів: 1437 | Додав: nekrot | Дата: 26.04.2010

Пошук по сайту

Календар

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Про нас

Друзі сайту