Головна » 2010 » Квітень » 02
Співробітники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю (УДСБЕЗ) УМВС України в області затримали доцента кафедри маркетингу і менеджменту ЛНТУ Віктора О., якого підозрюють в отриманні хабара.

Як повідомили "Волинські Новини" з посиланням на газету "Волинь-нова", у правоохоронні органи надійшла заява від студентів Луцького національного технічного університету.

Вони повідомили, що за успішне складання іспиту викладач вимагає певну оплату. Майбутні фахівці змушені були зібрати майже 2 тис ... Читати далі »
Переглядів: 1429 | Додав: nekrot | Дата: 02.04.2010

Волинське товариство захисників тварин подало позов до Луцького міськрайонного суду про відміну рішення міськради, яке стосувалося відлову безпритульних собак.

Керівник Волинського товариства захисників тварин Дана Новарчук розповіла: якщо міський голова Богдан Шиба підпише відповідне рішення міської ради, то схожа заява піде до міської прокуратори сьогодні або наступного вівторка.

"Компетентні особи у суді і серед посадових осіб стверджують, що справа виграшна. Тим паче, що деякі пункти рішення міськради про відлов твар ... Читати далі »
Переглядів: 1413 | Додав: nekrot | Дата: 02.04.2010

Учора на контрольному посту "Лудин", що у Володимир-Волинському районі Волинської області, затримано вантажний вагон з чималою партією контрабанди.

Під час перевірки поїзда, який прибув з Польщі, прикордонники виявили, що порожній за документами вагон насправді завантажений. За допомогою ендоскопа правоохоронці побачили всередині ящики на піддонах.

Вагон відкрили для комісійної зі співробітниками митниці перевірки. Всередині спільна оглядова група нарахували майже 7 400 рулонів шпалер.

Про виявлену контрабанду поін ... Читати далі »
Переглядів: 1166 | Додав: nekrot | Дата: 02.04.2010

Працівники УМВС України у Волинській області на Великодні свята переходять на посилений режим роботи.

У Пасхальну ніч на охорону громадського порядку в області буде виставлено 162 наряди, в яких нестиме службу більше п’ятисот  працівників міліції та 54 військовослужбовці в\ч 1141 ВВ МВС України. До зазначених заходів будуть задіяні також працівники  патрульної служби, Державтоінспекції, Державної служби охорони, спецпідрозділу "Беркут" та працівників інших служб міськрайвідділів.

Як зазначив заступник нача ... Читати далі »
Переглядів: 1246 | Додав: nekrot | Дата: 02.04.2010

1-2 квітня у місті Чернівцях проводився чемпіонат МВС України з легкоатлетичного кросу. Перше місце в загальнокомандному заліку посіли спортсмени УМВС України у Волинській області.

Семеро спортсменів-міліціонерів з Волині змагалися із колегами з інших регіонів у 4-х дисциплінах: 1, 3, 5 і 10 кілометрів. Медалі, завойовані в індивідуальних змаганнях, везуть додому Олександр Борисюк за перше місце на дистанції 1 кілометр і Віталій Шафар, який фінушував другим на дистанції 3 кілометри.

(Фото з архіву газети "Резонанс" за ... Читати далі »
Переглядів: 1184 | Додав: nekrot | Дата: 02.04.2010

Як повідомили інтернет-видання "Резонанс.Волинь" у ГУ МНС України в області, пожежа трапилась у складі готової продукції на одному з найбільших промислових підприємств Волинської області "Луцькпластмас". Виникла загроза поширення стихії на цех екструзії та лиття. За лічені хвилини на місці події були зосереджені усі чергові варти трьох пожежних підрозділів обласного центру.

Одягнувши апарати для захисту органів дихання, у складі ланок газодимозахисної служби бійці МНС вирушили у цех готової продукції приборкувати пожежу, що наб ... Читати далі »
Переглядів: 1138 | Додав: nekrot | Дата: 02.04.2010

Наряд відділу прикордонної служби "Доманове" неподалік від пункту пропуску за 500 метрів від державного кордону затримав неповнолітню дівчину. Про це пише газета "Волинь-нова".

Як з’ясувалося, це була 14-річна Анастасія. Із її слів, вона проживає у Ратному. Навчається у місцевій загальноосвітній школі. Порушниця пояснила, що мала намір перетнути кордон, а потім через Білорусь дістатися аж до російського Смоленська, де мешкає рідна сестра її матері.

Утекти з дому дівчину, знову ж таки з її ... Читати далі »
Переглядів: 1180 | Додав: nekrot | Дата: 02.04.2010

За три дні в Україні почнуть друкувати та видавати громадянам закордонні паспорти. Про це повідомив учора головний радник Міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній на брифінгу в МВС.

Як відомо, останні три місяці в Україні спостерігаються дуже великі проблеми із видачею паспортів громадянина України для виїзду за кордон.

– На сьогоднішній день оформлено 170 тисяч заяв на видачу закордонного паспорту, причому 17 тисяч – термінові, тобто вони мали бути видані у десятиденний строк, - зазначив Костянтин Стогній. - Це ж що ... Читати далі »
Переглядів: 1158 | Додав: nekrot | Дата: 02.04.2010

Пошук по сайту

Календар

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Про нас

Друзі сайту