Головна » 2010 » Квітень » 26 » Клімчук пояснив силовикам, як наповнювати бюджет
13:01
Клімчук пояснив силовикам, як наповнювати бюджет
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук зустрівся на нараді з керівниками обласних силових структур: податкової адміністрації, прокуратури, служби безпеки, судів. Він окреслив напрями роботи, відповідно до яких повинні працювати ці структури.

Клімчук зауважив, що відтепер державні установи набагато активніше обмінюватимуться інформацією.

"Головне управління фінансів обласної адміністрації і ДПА відтепер будуть працювати у абсолютному синхроні й контакті. Рівно як інші органи цивільної влади, причетні до цієї справи", - сказав Борис Петрович.

"Інформація, яка залишається у відомствах і там акумулюється, не надходить для роботи інших структур, що приводить до небажаних наслідків. По-перше, вона не стає відомою тим, для кого вона має бути відомою. А по-друге, ми ніколи не зробимо систему єдиного вікна" - зауважив Клімчук.

"Я маю право на цю роботу. Такий дозвіл я отримав у Києві. Не чекаючи зміни законодавчої бази. Або якщо вона скоро зміниться трошки почекавши. Я маю дозвіл на багато таких робіт, які можна назвати реформуванням", - зазначив голова облдержадміністрації.

Тактика роботи державних структур може бути окреслена девізом "Більше клієнтів – більше грошей".

"У нас діють дві тенденції: боротьба за мінімізацію податків і їх несплата. Ці поняття потрібно чітко розмежовувати. У першому випадку йдеться про змагання юристів, коли не доходить до криміналу. У другому – це вже практично розкрадання бюджетних коштів", - визначив чиновник.

Не забув Клімчук і про "маски-шоу" на заводі Nestle у селі Смолигів Луцького району, влаштовані податковою міліцією, - повідомляють "Волинські Новини".

"Ваша робота полягає не тільки в тому, щоб зібрати, а й не нашкодити. Коли "маски-шоу" влаштовуються без будь-якої підстави, необхідності, то у мене виникають питання: чому, кому це вигідно? Адже акції "Нестле" проходять котування на Лондонській біржі. І скандал, який виник через 16 тисяч гривень, міг серйозно вплинути на вартість акцій", - сказав голова ВОДА.
Переглядів: 1194 | Додав: nekrot | Теги: Борис Клімчук, ДПА в області, силовики, податкова міліція, Волинська облдержадміністрація

Пошук по сайту

Календар

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Про нас

Друзі сайту