Головна » 2010 » Лютий » 19
Молодий лучанин зламав електронну базу ВАТ „Укртелеком” та вирішив на цьому добряче підзаробити.
Інфомацію, що містилася в електронній базі відкритого акціонерного товариства, молодий чоловік отримав через світову мережу.
Працівники УДСБЕЗ УМВС України у Волинській обаласті затримали лучанина, так би мовити, „на гарячому” – під час продажу інформації, доступ до якої згідно з законодавством України є обмеженим.
Начальник сектору УДСБЕЗ Тарас Ковальчук розповів, що у молодика вилучили електронний носій, на якому містилися особис ... Читати далі »
Переглядів: 1199 | Додав: nekrot | Дата: 19.02.2010

Учора пожежні врятували двох літніх мешканців бараку, повідомили у ГУ МНС у Волинській області.

Близько 22.30 18 лютого Марта Прощарук, яка мешкає у будинку барачного типу у місті Володимирі-Волинському, якраз збиралася спати, коли відчула нестерпний запах диму.

Жінка вийшла на вулицю і одразу ж крізь прочинені двері сусідської квартири побачила щільні клуби диму і язики полум’я. А ще – 65-річного господаря, який тупцяв навколо полум’я біля печі і намагався його загасити. Не вагаючись, жінка зателефонувала на "101" і пов ... Читати далі »
Переглядів: 1092 | Додав: nekrot | Дата: 19.02.2010

Злочинність серед дітей та молоді – одна із важливих проблем. Адже починаючи переступати через закон в такому ранньому віці, майже неможливо вчасно звернути на правильний шлях і знайти своє місце в житті.
Старший оперуповноважений в особливо важливих справах відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС України у Волинській області Микола Побережнюк повідомив, що з початку нинішнього року до адміністративної відповідальності притягнуто 65 підлітків. Також складено 17 протоколів за порушення антиалкогольного законодавства, 7 – за дрібне хуліганство, 1 – за зберігання наркотиків у невеликих розмірах, 32 – за куріння у невстановлених місцях та 3 – за вчинення насиль ... Читати далі »
Переглядів: 1214 | Додав: nekrot | Дата: 19.02.2010

У міжнародному пункті пропуску "Мокрани", що розміщений у Білорусі і межує з українським пунктом "Доманове" на Волині, брестські прикордонники спільно із працівниками митниці затримали автомобіль "Nissan", який в’їжджав на територію Білорусі по "зеленому" каналу. Про це повідомили у Держприкордонкомітеті Республіки Білорусь.

Власне, 65-річний мешканець Бреста в ніші запасного колеса заховав приблизно чотири десятки дитячих іграшок - плюшевих звірят.

Митники іграшкову контрабанду оцінили в 1,6 мільйона білоруських рублів і вилучи ... Читати далі »
Переглядів: 1349 | Додав: nekrot | Дата: 19.02.2010

18 лютого в обласному центрі Волині сніговий зсув покалічив дитину.

Нещасний випадок трапився по вулиці Словацького. Лавина впала з одного будинку. У травмпункті розповіли лише, що наразі дитина перебуває у хірургічному відділенні. За свідченнями очевидців, постраждалим є хлопчик років 10-11. Докладнішу інформацію медичні працівники не надали. У травматичному пункті дитячої лікарні навідріз відмовилися навіть уточнити стать.

Як відомо, про запобігання подібним випадкам прибирання снігу в аварійних місцях місцеві владці в ... Читати далі »
Переглядів: 1304 | Додав: nekrot | Дата: 19.02.2010

Державна екологічна інспекція у Волинській області повідомляє, що за порушення вимог природоохоронного законодавства щодо поводження зі сміттям штрафуватимуть ще суворіше.

Відповідно до статті 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення збільшились суми накладення штрафів на громадян з мінімальної суми 17 гривень до 340 гривень та максимальної з 51 гривень до 1360 гривень. Посадових осіб та громадян, які займаються підприємницькою діяльністю, штрафуватимуть ще суваоріше: з мінімальної суми накладення штрафів з 85 гриве ... Читати далі »
Переглядів: 1161 | Додав: nekrot | Дата: 19.02.2010

Працівники УДСБЕЗ УМВС України у Волинській області викрили склад, на якому реалізовували фальсифіковану розчинну каву.

Понад 250 банок неякісної кави вилучили правоохоронці у луцького підприємця, котрий здійснював продаж напою під торгівельною маркою „Якобс”.
Протягом трьох місяців недобросовісний продавець реалізовував цей продукт зі свого складу, де велася лише оптова торгівля товару, а ціни на каву зовсім не відрізнялися від ринкових.
За словами начальника сектору УДСБЕЗ Тараса Ковальчука, до їхнього відділу надійшла ... Читати далі »
Переглядів: 1346 | Додав: nekrot | Дата: 19.02.2010

Волинська міліція розпочала перевірки щодо запобігання, виявлення і розкриття порушень законодавства у галузі зв'язку. Першими „під приціл” правоохоронців потрапили торгівельні точки, які займаються продажем мобільних телефонів.

Нагадаємо, що віднедавна всі мобільні телефони повинні бути занесені до єдиного державного реєстру, в іншому випадку – їх вимикають, і людина не може користуватися послугами операторів мобільного зв’язку.

Щоб попередити подібні випадки, працівники УДСБЕЗ УМВС України у Волинській області спільно з ... Читати далі »
Переглядів: 1211 | Додав: nekrot | Дата: 19.02.2010

Пошук по сайту

Календар

«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архів записів

Про нас

Друзі сайту