Головна » 2010 » Лютий » 19 » Міліція полює на "ліві" мобільні телефони
09:41
Міліція полює на "ліві" мобільні телефони
Волинська міліція розпочала перевірки щодо запобігання, виявлення і розкриття порушень законодавства у галузі зв'язку. Першими „під приціл” правоохоронців потрапили торгівельні точки, які займаються продажем мобільних телефонів.

Нагадаємо, що віднедавна всі мобільні телефони повинні бути занесені до єдиного державного реєстру, в іншому випадку – їх вимикають, і людина не може користуватися послугами операторів мобільного зв’язку.

Щоб попередити подібні випадки, працівники УДСБЕЗ УМВС України у Волинській області спільно з працівниками Західного управління Державної інспекції зв’язку здійснили перевірки щодо виявлення правопорушень у галузі зв'язку на території області.

Таким чином, у Луцьку й Володимирі-Волинську задокументовано по два факти продажу мобільних телефонів, які були без спеціального дозволу Українського державного центру радіочастот. Крім того, ще один факт задокументували у Рожищі на одній із торгівельних точок.

Щодо цих фактів правоохоронці склали адмінпротоколи, за якими правопорушників буде притягнуто до адміністративної відповідальності згідно зі ст. 164 КупАП – порушення порядку провадження господарської діяльності.

Крім того, під час цих заходів працівники УДСБЕЗ перевіряли кожен мобільний телефон, що знаходиться у продажі, на предмет їх викрадення згідно з базою даних АБД „Річ” Відділу інформаційних технологій при УМВС в області.

У місті Луцьку вдалося виявити один мобільний телефон, який перебував у розшуку. Він належав лучанці Світлані С. та був у неї викрадений у нічному клубі „Чері”. „Чужу річ” правоохоронці знайшли на одній із торгівельних точок Центрального ринку, де мобільний телефон перебував у вільному продажі.

Телефон повернули власниці, яка в свою чергу звернулася з подякою до начальника УМВС України у Волинській області Віктора Швидкого щодо заохочення працівників УДСБЕЗ.

Ірина НОВОСАД, ВЗГ УМВС України у Волинській області
Переглядів: 1211 | Додав: nekrot | Теги: адміністративна відповідальність, міліція, УМВС України у Волинській області, правопорушення, мобільні телефони, УДСБЕЗ УМВС

Пошук по сайту

Календар

«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архів записів

Про нас

Друзі сайту