Категорії розділу

Факти та коментарі [54]
Історія Русі-України [9]
Землепис (географія) [3]
Шевченкіана [4]
Правда про "вурдалака" Тараса Шевченка
Просто політика [8]
Православіє і його вороги [5]
Святе і грішне [19]
Євроатлантизм [6]
Мовне питання [17]

Блог

Головна » 2010 » Травень » 22 » А за "людей злої волі" відповісте!
03:09
А за "людей злої волі" відповісте!

Олександр НЕКРОТ
- Грешно смеяться над больными людьми!

Саме ця фраза з чудової кінокомедії "Кавказька полонянка" ("Кавказская пленница") пригадалася під час перечитування тексту "Звернення представників волинської інтелігенції до національно-демократичних сил, усіх людей доброї волі", опублікованого нещодавно в газеті "Волинь-нова".

Але не в тім печаль, що чимало людей хворіють на український націоналізм, а в тім, що підписи під такими зверненнями ставлять і ті представники інтелігенції, які на хворих не схожі.

Зокрема - Сергій Сафулько, Юрій Войнаровський, Феодосій Мандзюк... і це не всі імена та прізвища, тож кого не назвав, будь ласка, не ображайтеся.

І в чому не лише хворі, а й здорові звинувачують чинну владу?

"Неконституційно сформована нинішня влада нахабно і стрімко здає національні інтереси, безцеремонно розгортає широкомасштабний наступ на права і свободи громадян".

Нормально?

Представники інтелігенції ставлять себе вище за Конституційний Суд, який визнав нинішню владу сформованою якраз-таки цілком конституційно?
А на якій підставі вони це роблять?
Може, хтось пояснить?

"Про це переконливо свідчать таємні угоди, розсекречені зарубіжними засобами масової інформації, щодо безстрокового перебування Чорноморського флоту Російської Федерації в Криму, дармової передачі російським приватним фірмам українських державних підприємств, зокрема газотранспортної мережі, літакобудування, гідроенергетики, енергоатому, турбінобудування, залізниць та інших гігантів вітчизняної індустрії. На всіх рівнях призначаються кадри, більшість яких за своєю суттю і спецпідготовкою ненавидять усе українське, не визнають європейські цінності, руйнують демократичні засади, утверджують авторитарний режим правління та антихристиянську мораль", - ідеться у зверненні.

Неправда.

"...Врешті ми маємо усвідомити, що в нас відбирають державу, за яку боролися впродовж століть кращі сини і дочки Батьківщини, нас позбавляють отчої землі і рідної мови. Зайди і їх наймити знущаються з наших героїв і святинь, випалюють наші душі брехнею і беззаконням, сіють через неправедні суди та корумповану прокуратуру страх і ненависть", - мовиться далі.

Я вже згадував у пості Порятуймо державу від рятівників-майдаунів! і оце зараз наголошу більш чітко: боротьба за нинішню державу Україна впродовж століть - один з найпідліших "свідомоукраїнських" лжепатріотичних міфів.

Не було ніякої боротьби за нинішню Україну впродовж століть і бути не могло - з тієї простої причини, що про саму можливість існування ТАКОЇ держави до ХХ століття (або ж до XIX включно) ніхто й гадки не мав. Так що навіть не починайте смішити мої тапочки (по-чистоукраїнськи - "капці") всілякими "козацькими державами" чи "конституціями Пилипа Орлика": друге - просто несерйозно, а перше - взагалі абсурд, позаяк у минулі віки козаки державниками
не бували, радше навпаки...

Щодо "рідної мови" - прошу дуже, див. тут: День рідної мови і українізація.
Я лише нагадаю, що аргументів і фактів Андрєя Ваджри та інших "антиукраїнців" - точніше, антисвідомістів - ніхто з "укросвідомих", у т.ч. інтелігентів, так досі й не спростував. Нічим крити, даруйте картярську термінологію.

"У цей архідраматичний час абсолютна більшість обласних партійних організацій і громадських об'єднань створили Комітет порятунку України, прийняли відповідну Декларацію і провели велелюдний мітинг за участі Юлії Тимошенко, на якому засудили антиукраїнські дії нинішньої влади, закликали дати рішучий бій повзучій політичній контрабанді. Але то лише початок великої патріотичної роботи. У зв'язку з цим ми закликаємо національно-демократичні сили, усіх людей доброї волі підтримати Комітет порятунку. Створюйте низові осередки, міські і районні організації. Проводьте мітинги і демонстрації. Контролюйте владу", - закликають представники волинської інтелігенції, котрі підписали оцеє звернення.

Еге. Зараз, розігналися!

По-вашому, всі люди доброї волі повинні підтримати Комітет порятунку?

Виходить, усі, хто його не підтримує і взагалі не схвалює дій ЖОпи, - не є людьми доброї волі?

А ким же тоді?
Людьми злої волі?

Ну, спасибі, малошановні представники!

До речі! Якщо не помиляюсь, нинішнього Президента України ви вважаєте "зеком", а всю нову владу - "злочинною"?

Тоді вам, імовірно, припаде до вподоби ось який анекдот (вибачте, що не калиновою мовою):

"Поспорили русские с американцами, у кого армия круче. Hу, решили высадить лучшие подразделения на остров - кто выживет, тот и победил. А у русских все лучшие в Чечне воюют, остальные или миротворцы, или на объектах, или новобранцы. Hу делать нечего, решили высадить зеков. Высаживаются, значит, зелёные береты и зеки на острове, а командование их на полянке ждёт. Через некоторое время на полянку выползает окровавленый берет, к нему подбегают американские генералы и спрашивают:
- Hу что? Мы победили?
- Hет, пока только за козлов ответили".

(Ілюстрація із сайта http://children.claw.ru - О.Н.)

А тепер перечитайте заголовок оцього-во поста в блог Українська альтернатива...

Звісно, ви відповісте не так, як зелені берети. Але відповісти рано чи пізно доведеться. Адже по-хорошому перестати дурити народ "націонал-патріотичними" меседжами - не хочете. А Бог усе бачить. І це вже, на відміну чи то від анекдотів, чи ваших фіглів-міглів, - не смішно...
Категорія: Факти та коментарі | Переглядів: 1655 | Додав: nekrot | Теги: тимошенко, опозиція, Українська мова, рідна мова, свідомі
Всього коментарів: 0
Коментування вимкнено. / Комментирование отключено.

Пошук по сайту

Календар

«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Про нас

Друзі сайту