Категорії розділу

Факти та коментарі [54]
Історія Русі-України [9]
Землепис (географія) [3]
Шевченкіана [4]
Правда про "вурдалака" Тараса Шевченка
Просто політика [8]
Православіє і його вороги [5]
Святе і грішне [19]
Євроатлантизм [6]
Мовне питання [17]

Блог

Головна » 2010 » Травень » 5 » Порятуймо державу від рятівників-майдаунів!
19:04
Порятуймо державу від рятівників-майдаунів!

Олександр НЕКРОТ
Ну що, прихильники нової влади - ті, хто голосував за Януковича (серед яких і автор блога Українська альтернатива)?
Тремтімо?
Ховаймося?
Рятуймося хто може і поки не пізно?

Як? Ви не знаєте, що сталося?
Сьогодні у Києві у спілці письменників кілька десятків представників інтелігенції створили Народний оргкомітет порятунку України!
Я не брешу, я сам читав - отутечки: http://gazeta.ua/index.php?id=338040.

А ще 30 квітня - ой, лелечко! - відбулися установчі збори Волинського обласного Комітету порятунку Нації і Держави - до нього увійшли лідери понад 30 політичних партій та громадських організацій краю. І це також правда, чесне слово: http://www.volynnews.com/news/volyn/14845/.

Ой, боюсь, боюсь!

А яку декларацію оприлюднили збори Волкомпорнадеру! (Волкомпорнадер - це скорочено Волинський Комітет порятунку Нації і Держави - О.Н.)

Цитую:
"Століттями українська спільнота ціною неоплатних жертв виборювала своє право на самостійну Державу. Два десятиліття українська Нація важко й болісно народжує свою державу для вільних громадян", - кінець цитати (далі - КЦ).

Ага, панове! Століттями наш люд не садив дерев, не ростив дітей, не будував хат і кам'яниць, не орав і не сіяв - а тільки виборював Самостійну Державу для брехунів, шкурників та злодійкуватих маргіналенків. Які саме й "народжують державу" тільки для того, щоб годуватися з корита шароварно-вишиванкового лжепатріотизму...

"Минуло всього два місяці, відколи Віктор Янукович присягнув на Пересопницькому Євангеліє виконувати приписаний посадою Президента України історичний обов’язок – боронити суверенітет і незалежність України, додержуватися Конституції, підносити авторитет України в світі.

Проте за два місяці свого президентства Янукович продемонстрував цілком протилежне – фактичну здачу державного суверенітету, топтання Конституції, національну ганьбу перед світовим співтовариством. Два місяці перебування при владі спричинили у представників донецького олігархічного клану стан безкарної ейфорії.

Вони вважають, що їм усе дозволено: тотальна узурпація влади – законодавчої, виконавчої, судової, нехтування Конституцією і законом, освячення коаліції "тушок" і скасування місцевих виборів, наступ на національні та громадянські права, здача національних інтересів, розгортання повномасштабних репресій та українофобія як державна політика..." - КЦ.

Які гучні звинувачення!

А факти? Факти де?

Пригадався мені, Читачу, старий радянський анекдот.
Приходить чоловік у реєстратуру найближчої поліклініки:
- Мені потрібно до лікаря "вуха-очі"!
- Громадянине, такого лікаря нема: є "вухо-горло-ніс" та окуліст.
- Але мені треба "вуха-очі"!
- А на що ви скаржитесь?
- По радіо щодня чую одне, а довкола себе бачу зовсім інше!

В даному випадку мені достатньо окуліста: в тексті декларації Волкомпорнадеру бачу одне, а довкола - абсолютно інше. В тексті є і тотальна узурпація влади законно обраними Президентом та народними депутатами, і здача національних інтересів, і повномасштабні репресії, і навіть українофобія - а в реальному житті нічого цього немає.

"Самодурство і свавілля влади Януковича дійшло до такої межі, коли оптом здаються національні інтереси України. Адміністрація Президента стає ліквідаційною комісією з припинення діяльності Української Держави, за яку боролися багато поколінь українців, віддали життя мільйони кращих синів і дочок нашої Нації. Незалежність України не є предметом купівлі-продажу. Це мають усвідомити всі, хто зазіхає на нашу Свободу і Батьківщину.

Виклик кинуто всьому українському народові. Настає момент істини, час реальних дій, адекватних мірі історичного виклику. Інтереси Нації і Держави вимагають порозуміння та єднання всіх патріотичних, державницьких сил", - КЦ.

Бла-бла-бла.

Пустопорожня риторика укросвідомих маргіналів і лузерів, нічим не підкріплена і нікому крім електорату Ющенка та Костенка (можливо, частково й Тягнибока - О.Н.) не цікава й не потрібна.

А які дивовижні слова знайшла для натовпу на Театральному майдані Луцька 1 травня Юлія Тимошенко!
"Ми переживаємо непрості часи. Ми переживаємо часи, коли загрожують основним нашим цінностям – нашій незалежності, нашій мові, нашій культурі, нашій чесній і правдивій історії..."

Чому саме цю пряму мову навела у статті про візит Чирвової Дами журналістка "Волинської правди", - краще запитати її.
Можливо, Юлія Володимирівна таки дійсно не сказала нічого істотнішого й потрібнішого.

Нагадаю, Газова Леді закликає народ 11 травня прийти на акції протесту.
Вона хоче дострокових парламентських виборів, не кажучи вже про усунення від влади Віктора Януковича.

Нащо Воні парламентські вибори - можна тільки здогадуватись. Але однією з найбільш вартих уваги є версія - щоб пройти в парламент за списком БЮТу і сховатися за статусом лідерки опозиції та депутатською недоторканістю від порушених кримінальних справ і цілком імовірної відповідальності за все, в чому Вону підозрюють...

І потрібна Воні аж ніяка не Нація з великої літери, а "біомаса" (слівце з лексикону самої ж таки Вони), котра тупо піде за Воною рятувати свою лідерку - а ніяку не Націю і не Державу...

Втім, за інформацією сайту Волинської облорганізації Партії регіонів, візит Тимошенко до Луцька виявився провальним, позаяк на проплачену масовку з прапорами БЮТу, "Свободи" тощо знайшлася ще більша масовка із синіми знаменами й гаслами на підтримку нової влади.

Отак би й 11 травня, браття і сестри!

Вийти на майдани і знову показати, що ЖОпніків можна бити їхньою ж зброєю.

Порятуймо державу від рятівників-майдаунів із Волкомпорнадеру та інших поркомів (порятункових комітетів)!

Порятуймо і не даймо помаранчевим повернути нас у ющенківсько-тимошенківське вчора.
Категорія: Факти та коментарі | Переглядів: 1376 | Додав: nekrot | Теги: Янукович, опозиція, тимошенко
Всього коментарів: 0
Коментування вимкнено. / Комментирование отключено.

Пошук по сайту

Календар

«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Про нас

Друзі сайту