Головна » 2010 » Квітень » 23 » У Шацьку – базарні війни: підприємців не пустили на робочі місця
15:41
У Шацьку – базарні війни: підприємців не пустили на робочі місця
Сьогодні, 23 квітня, надзвичайна подія сталась у волинському райцентрі Шацьк: там спробували заблокувати від підприємців місцевий ринок, - розповіла у коментарі ЗІКу голова комітету підприємців Шацького району Віра Ковальчук.

За її словами, сьогодні зранку підприємці, які прийшли на роботу, побачили, що всі входи та виходи на ринок перегороджені бетонними блоками. Буцімто, торговище закрили на реконструкцію.

Віра Ковальчук розповіла, що раніше на робочій зустрічі з представниками виконкому селищної ради підприємці домовилися: реконструкцію ринку робитимуть поетапно. Мовляв, за потреби закриватимуть частину базару, кілька рядів, а на решті підприємці торгуватимуть і далі.

Однак сьогодні торговище виявилося повністю блокованим. На місці НП були присутні представники виконкому та працівники міліції. Щоправда, за словами Ковальчук, вони заперечили свою причетність до "блокади".

Але підприємці мають власну версію подій. Неподалік від цього ринку, який облспоживспілка віддала в оренду Шацькому районному споживчому товариству, приватний підприємець побудував ще один ринок. Тож торговців буцімто "мордують", щоб вони переходили працювати туди. Але платити за торговельні місця там доведеться у кілька разів більше, ніж на нинішньому базарі.

(Ілюстрація із сайту Фотобанк tOrange.)

За версією підприємців, входи та виходи на торговище їм перегородив саме власник приватного ринку. Однак люди самотужки відсунули блоки і відновили нормальну роботу базару. "Ми готові до акцій протесту", - попередила Віра Ковальчук.
Переглядів: 1275 | Додав: nekrot | Теги: облспоживспілка, міліція, базар, Шацький РВ УМВС, підприємці

Пошук по сайту

Календар

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Про нас

Друзі сайту