Головна » 2010 » Квітень » 28 » У Надії та Анатолія Тимощуків народилися дві дочки
18:54
У Надії та Анатолія Тимощуків народилися дві дочки
У півзахисника національної збірної України і мюнхенської "Баварії" Анатолія Тимощука в ніч із вівторка на середу народилися дві дочки. Лікарі мюнхенської клініки прийняли пологи у його дружини Надії, щоб урятувати життя дітей.

Учора ввечері, одразу по закінченні матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА "Ліон" - "Баварія", в німецьких ЗМІ з'явилась інформація про серйозні проблеми з вагітністю дружини гравця "Баварії" Анатолія Тимощука, через які він і пропустив цей поєдинок. Раніше повідомлялось, буцімто український легіонер застудився.

Як розповів пресі генеральний менеджер мюнхенського суперклубу Улі Хенесс, у Надії Тимощук, вагітної двійнятами, напередодні матчу луснув плідний міхур на шостому місяці вагітності, і життя обох дітей опинилося під загрозою. Анатолій відпросився у головного тренера "Баварії" Луї ван Гаала і не поїхав на матч-відповідь із "Ліоном", залишившись у мюнхенській клініці з дружиною. Тренер дав українцеві стільки часу, скільки буде потрібно.

Тепер стало відомо, що лікарі прийняли пологи у Надії в ніч із вівторка на середу, щоб урятувати життя дітей - двох дівчаток. Медики борються за життя новонароджених, адже вони з'явилися на світ надто рано і мають дуже маленьку вагу, інформує http://sport.segodnya.ua.

Тим часом із дружиною Тимохи, за повідомленням його прес-секретаря Віталія Юрченка, становище стабілізувалось: "Анатолій уже вдома. В них усе нормально, причин для тревог немає".

"Баварія" розгромила на виїзді "Ліон" із рахунком 3:0 (перший матч - 1:0 так само на користь мюнхенців) і вийшла до фіналу найпрестижнішого клубного турніру континенту. Перемогу команда присвятила українському легіонерові Анатолію Тимощуку і його дружині.

Раніше в інтернет-виданні "Резонанс.Волинь":
Анатолій Тимощук відсвяткує День народження на лаві запасних?
Анатолій Тимощук у подарунок на День народження отримав перемогу
З Тимощуком на лаві запасних - до півфіналу Ліги чемпіонів
Переглядів: 1459 | Додав: nekrot | Теги: Ліга чемпіонів УЄФА, футбол, діти, Анатолій Тимощук, Надія Тимощук

Пошук по сайту

Календар

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Про нас

Друзі сайту