Головна » 2010 » Квітень » 8 » У Луцьку "на гарячому" взяли групу "домушників"
18:02
У Луцьку "на гарячому" взяли групу "домушників"
Днями працівники відділу карного розшуку Луцького МВ УМВС України у Волинській області затримали двох квартирних крадіїв. Зловмисники, за відсутності господарів помешкання, шляхом злому замка вхідних дверей викрали золоті вироби, побутову техніку та речі особистого споживання.

- Працівники міліції отримали оперативне повідомлення про те, що двоє невідомих осіб по вул. Чехова мають намір здійснити крадіжку. В ході перевірки даної інформації оперативники виїхали на можливе місце здійснення крадіжки. Через декілька годин помітили, що з будинку вийшли підозрілі особи з пакунками у руках. Затримавши зловмисників, правоохоронці доставили їх до міськвідділу, - зазначив начальник відділу карного розшуку Луцького МВ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Олександр Гоша.

При затриманні особи намагалися здійснювати опір працівникам міліції та заперечували свою причетність до скоєного.

Як з’ясувалося, в момент крадіжки до квартири повинна була повернутись донька хазяїв помешкання. Тож якби не оперативність міліціянтів, невідомо чим би закінчилась така ситуація.

Наразі злочинці перебувають у ізоляторі тимчасового тримання. Порушено кримінальну справу за статтею 185 Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі строком до трьох років. Правоохоронцями також перевіряється інформація щодо причетності затриманих осіб до інших злочинів на території області.

За оперативне реагування та затримання злочинців "на гарячому" начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Іван Прошковський сьогодні на оперативній нараді перед особовим складом нагородив міліціонерів почесними грамотами, повідомляє Юлія Сіліч, ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Переглядів: 1267 | Додав: nekrot | Теги: УМВС України у Волинській області, Луцький МВ УМВС, Іван Прошковський, начальник УМВС, карний розшук, кримінальна справа, крадіжки

Пошук по сайту

Календар

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Про нас

Друзі сайту