Головна » 2010 » Квітень » 27 » У Клімчука нарешті з'явилися заступники – жорстко відібрані
11:57
У Клімчука нарешті з'явилися заступники – жорстко відібрані

Голова Волинської ОДА тепер із заступниками, їх п’ятеро. Як наголосив Борис Клімчук, усі ці люди пройшли жорсткий відбір і в Кабміні, і в Адміністрації Президента. Зі слів пана Клімчука, папери, які офіційно підтверджують, що вибір зупинили саме на цих людях, на Київському майдані в Луцьку отримали 26 квітня вранці.

Тож Олександр Башкаленко – перший заступник, Едуард Стоєв – заступник з економічних питань та соціальних реформ, Віталій Карпюк – заступник із питань АПК, Олександр Курилюк – заступник із гуманітарних питань і Станіслав Ющик – заступник по роботі з апаратом.

Також пан Клімчук розповів, що на сьогодні, окрім формування команди, взяв на себе як голова ВОДА ще декілька конкретних напрямків роботи, які куруватиме особисто. Зокрема йдеться про опіку над взаємодією з правоохоронними органами, податковою, робота митниць, а саме добудова "Ягодина" та реформування лісового господарства.

До речі, щодо реформ у лісовій галузі, то пакет необхідних документів пан Клімчук уже направив до Києва, а саме міністрові фінансів Федорові Ярошенку і віце-прем’єр-міністру з питань реформ Сергієві Тігіпку. Щодо волинських лісівників, то, зі слів пана Клімчука, вони до реформ абсолютно готові.

Щодо того, чим займатимуться заступники, то губернатор завдання формував зважаючи на те, що вони можуть і що в них найліпше виходить. Зокрема Олександр Башкаленко опікуватиметься скандальним будівництвом траси державного значення "Київ-Ковель-Ягодин", – інформує СіД.

Пообіцяв Борис Клімчук не залишити за бортом і членів команди Романюка. До речі, повернувся у стіни ОДА і Василь Гром, котрий багато років очолював фінуправління. Нині він працює як радник губернатора. І на сьогодні чи не найбільший їхній головний біль – фінансовий стан Луцька, що досить невтішний через борги по кредитах та облігаціях.
Переглядів: 1137 | Додав: nekrot | Теги: Олександр Башкаленко, Борис Клімчук, Станіслав Ющик, призначення, Волинська ОДА, Волинська облдержадміністрація

Пошук по сайту

Календар

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Про нас

Друзі сайту