Головна » 2010 » Лютий » 15 » Міліціянти вшанували учасників бойових дій на території інших держав
17:56
Міліціянти вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Щороку багато молодих хлопців їздить на війну до чужих країн з миротворчою місією з метою забезпечення охорони громадського порядку. Війни такі як у Афганістану, Ефіопії, Косово, Іраку, Пакистану, Лівану, Сирії, Югославії принесли втрати і нашій державі. Туди їхали молоді хлопці, які прийнявши присягу вирушили на війну, і чимала кількість їх не повернулась.

Вчора в управлінні МВС у Волинській області відбулись урочисті заходи щодо вшанування учасників бойових дій на території інших держав в яких взяли участь керівництво УМВС, голова Волинської обласної організації атестованих працівників ОВС України Володимир Буравський, голова ветеранської організації Сергій Шелепін та запрошені воїни-інтернаціоналісти.

Заходи розпочались у залі колегії УМВС з промови начальника управління Віктора Швидкого, в якій він привітав усіх присутніх та висловив свою повагу до мужніх воїнів-інтернаціоналістів і миротворців, які з честю виконали свій військовий обов’язок.

За доброю традицією після урочистої частини у Свято-Георгіївській церкві, що на території УМВС, відбувся поминальний молебень за воїнів, які не повернулись на батьківщину живими.

По закінченню служби на чолі з начальником управління кадрового забезпечення УМВС України у Волинській області полковником міліції Володимиром Остаповичем відбулось покладання квітів на меморіалі вічної слави.

Щороку в цей день керівництвом УМВС організовуються зустрічі воїнів-інтернаціоналістів та миротворців з вихованцями Луцького навчально-виховного комплексу „Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів” правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою. На таких зустрічах учасники бойових дій розповідають ліцеїстам, у яких країнах були на війні, як потрапили туди, про своїх бойових товаришів, частина з яких загинули.

Усі, хто повернувся з війни, мають свою історію, яку ніколи не забудуть. Вони заслуговують на похвалу і вдячність. Схиляючи голови перед загиблими, ми дедалі більше переконуємося в тому, що ніякі політичні віяння не можуть змінити нашого ставлення до героїчного минулого.

Юлія ЛОКОТЬКО, ВЗГ УМВС України у Волинській області

Читайте на цю тему:
Миротворцю з Волині у Косово було жарко в усіх значеннях
Переглядів: 1212 | Додав: nekrot | Теги: УМВС України у Волинській області, учасники бойових дій, начальник УМВС

Пошук по сайту

Календар

«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архів записів

Про нас

Друзі сайту