Головна » 2010 » Лютий » 9 » Другий тур на Волині пройшов досить спокійно
12:08
Другий тур на Волині пройшов досить спокійно
На Волині під час виборів Президента України за дотриманням правопорядку та законності стежило понад 80% особового складу міліції та максимальна кількість громадськості. На місцях залишалася також певна кількість правоохоронців, які ретельно приймали та перевіряли повідомлення про порушення виборчого законодавства, що надходили до чергових частин. Наразі можемо впевнено сказати, що другий тур виборів на Волині пройшов відносно спокійно та неупереджено.
Загалом напередодні виборів до органів внутрішніх справ надійшло 33 повідомлення про порушення виборчого законодавства. В день виборів правоохоронцями зафіксовано лише чотири таких випадки.
Так, на одній із дільниць міста Луцька виборець намагався винести бюлетень, який отримав для голосування.
Близько сьомої години вечора до Луцького міськвідділу УМВС звернулась жителька Луцького району з повідомленням про те, що члени однієї із дільниць Луцька порушують виборче законодавство, а саме – не приходять додому до осіб, що голосують за місцем перебування.
Про ряд грубих порушень працівники міліції отримали повідомлення з Рожищенського району. Саме там на одній із дільниць члени комісії видавали бюлетені без пред’явлення документа, що посвідчує особу, або ж по документах, що є недійсними (у встановлений термін не вклеєне фото).
За даними фактами працівниками міліції проводиться ретельна перевірка.
Юлія СІЛІЧ, ВЗГ УМВС України у Волинській області
P.S.
Також читайте у новинах на тему "вибори Президента України":
Понад 4000 міліціянтів забезпечуватимуть порядок на виборах
Вибори на Волині пройшли спокійно
Переглядів: 1251 | Додав: nekrot | Теги: ОГП, вибори президента України, УМВС України у Волинській області, охорона громадського порядку

Пошук по сайту

Календар

«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архів записів

Про нас

Друзі сайту