Головна » 2010 » Квітень » 7 » Аби уникнути суїцидних спроб серед молоді, слід готувати дітей до дорослого життя змалечку
10:17
Аби уникнути суїцидних спроб серед молоді, слід готувати дітей до дорослого життя змалечку
Серед молодих лучан трапляються випадки суїцидних спроб. А однією із головних проблем в царині фізичного і психологічного здоров’я населення є побутове пияцтво і алкоголізм. Про це під час круглого столу, присвяченому проведенню акцій, приурочених до Всесвітнього дня здоров’я, розповіла головний лікар Луцької міської клінічної лікарні Лариса Духневич.

За словам пані Духневич, досить часто серед любителів "перехилити чарку" трапляються розлади печінки та інші захворювання, які є наслідком зловживання "оковитою" та іншими спиртними напоями, – повідомляє інтернет-видання "Волинська правда".

А щодо самогубств, то головний лікар луцької міської лікарні вважає, що дітей слід змалку готувати до дорослого життя, аби уникнути таких явищ. "Діти не мають думати, що все воно буде відразу. Життя – це боротьба, навіть в дуже розвинених країнах є свої проблеми… А молоді люди є неадаптованими", – зауважила Лариса Духневич. Вона додала, що для психологічного здоров’я і душевного спокою не слід соромитись поговорити із психологом, а для віруючої людини "психологом" може бути і священик.

"Буває, що рятуєш людину, яка пробувала покінчити із собою, а вона лишається інвалідом", – сказала зокрема Лариса Духневич.
Переглядів: 1143 | Додав: nekrot | Теги: алкоголізм, молодь, Луцька міська клінічна лікарня, самогубства, пияцтво

Пошук по сайту

Календар

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Про нас

Друзі сайту