Категорії розділу

Факти та коментарі [54]
Історія Русі-України [9]
Землепис (географія) [3]
Шевченкіана [4]
Правда про "вурдалака" Тараса Шевченка
Просто політика [8]
Православіє і його вороги [5]
Святе і грішне [19]
Євроатлантизм [6]
Мовне питання [17]

Блог

Головна » 2010 » Серпень » 10 » Репутація Гузя коштує мільйон гривень, посаду завмага й ондатрову шапку
12:43
Репутація Гузя коштує мільйон гривень, посаду завмага й ондатрову шапку

Олег ДЕМЧЕНКО
Слава Нації! Смерть ворогам!
Слава Кириленку Славику! Слава Гузю Ігорю!

Спеціально для оранжистів, свідомітів та украінствующих пояснюю: це був жарт.

Жарт, навіяний постом журналіста Михайла Щоголєва у свій (а чий же ще) Живий Журнал.
Постом про фестиваль "Бандерштат".

Із тим блогозаписом гр-на Щоголєва взагалі ціла історія. І досить цікава.

Спершу там з'явилась інформація, творчо опрацьована кимось із редакторів "Волинських новин" та оприлюднена під заголовком "Панки «Бандерштату» довели дівчину до струсу мозку". Цей же текст републікувало й інтернет-видання "Резонанс. Волинь" - уже за назвою На "Бандерштаті" дівчина-журналіст отримала струс мозку.

І "ВН", і "Р.В", як належить, поставили зовнішнє посилання на сторінку Живого Журналу Михайла Щоголєва - бандерштат.

Але сьогодні за цією URL-адресою первісного тексту про побиття журналістки натовпом любителів важкої музики немає. Натомість трудівник пера виклав пост із вибаченнями на адресу організаторів фесту взагалі й особисто Ігоря Гузя зокрема.



Ось він:

Я хочу публічно вибачитися перед організаторами Фестивалю "Бандерштат" за нахабну спробу знеславити їхнє добре ім’я. Моїй дезінформації повірили поважні виданя "ВІП", "Волинські новини", "Волинська газета" і "Під прицілом" (а також менш поважне видання "Резонанс. Волинь" - О.Д.). Насправді ніякої дівчинки не було: я її вигадав, аби облити брудом Героя України Степана Андрійовича Бандеру. За це Янукович заплатив мені мільйоном бюджетних коштів, що призначалися для лікуваня онкохворих сиріт, пообіцяв посаду завмага і подарував шапку, ондатрову й гарну.

Адже Фестиваль, як усім відомо, пройшов на найвищому рівні. Як і обіцяли організатори, ніхто не курив і не споживав спиртного, крім кількох моїх соратників-провокаторів. Всім іншим, приблизно 5 тисячам людей, національна свідомість не дозволила споживати спиртного і купатися після цього в ставках. Жодна людина не отримала травм – зрештою, і припущення таке абсурдне, бо як можна отримати травму в затишному місці, під приємну музику, навіть займаючися сучасними танцями? До того ж порядок біля сцени охороняла достатня кількість міліціонерів, які швидко на все реагували. Але дбайливі організатори все ж передбачили медпункт, де чергувала не одна машина швидкої, причому  машини були надійно перевірені, аби не зламатися дорогою. Гарно домовилися і з перевізниками, тому кожен міг дістатися й Луцька, і Фестивалю в будь-який час і в комфорті.
Задоволені з Фестиваля й місцеві жителі: гості поводилися тихо і ввічливо, а перехожих пригощали пиріжками та співали їм колядок. І не тільки не лишили після себе сміття, а й прибрали споконвічні стихійні звалища та висадили свіжу газонну травичку.

Я хочу слізно попросити вибачення в молодого лідера українців Ігора Володимировича Гузя, чиї видатні організаційні здібності, професіоналізм і патріотизм нікчемно наважився неявно поставити під сумнів. Також прошу мене пробачити його вірного друга і відданого помічника Сергія Мартинюка, не тільки за те, що не знаю його по-батькові, а й за виявлену недовіру до його джерел інформації. При особистій зустрічі я ще раз вибачуся, як тільки зумію.

КЦ (Кінець цитати).

Отже, репутація Гузя коштує мільйон гривень, посаду завмага й ондатрову шапку.

Спасибі, Михайле, будемо знати!

P.S. Фотку страшних націоналістів, двоє з яких грізно стискають кулаки, а третій гне пальці, взято зі сторінки Як на «Бандерштаті» боролися з бидлом і нікчемами. ФОТОРЕПОРТАЖ на все тих же "Волинських новинах". Може, хтось не знає - крайній зліва той самий Гузь.

Ігоре, дико перепрошую за слово "крайній": мені за нього Янукович пообіцяв посаду заступника завмага у Щоголєва і теж подарував шапку - хоч і не таку дорогу та гарну, як у майбутнього шефа.
Категорія: Факти та коментарі | Переглядів: 1623 | Додав: istrebok | Теги: Бандера, Бандерштат, свідомі, Ігор Гузь
Всього коментарів: 1
0  
1 nekrot   (10.08.2010 15:56) [Матеріал]
О, а з блога Щоголєва цей запис уже теж зник! Олег, тільки на майбутнє попрошу щось цікавіше й... унікальноконтентніше написати - ти ж можеш.

Коментування вимкнено. / Комментирование отключено.

Пошук по сайту

Календар

«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту