Категорії розділу

Факти та коментарі [54]
Історія Русі-України [9]
Землепис (географія) [3]
Шевченкіана [4]
Правда про "вурдалака" Тараса Шевченка
Просто політика [8]
Православіє і його вороги [5]
Святе і грішне [19]
Євроатлантизм [6]
Мовне питання [17]

Блог

Головна » 2010 » Лютий » 25 » Сякий-такий регіонал хоче переселити волинян до Сибіру. Я поїхав би, але...
17:07
Сякий-такий регіонал хоче переселити волинян до Сибіру. Я поїхав би, але...

Олександр НЕКРОТ
Сьогодні Волинські Новини з посиланням на СіД опублікували обурливу (
на думку когось із редакторів ВН) новину: Ймовірний новий депутат-регіонал пропонував переселити волинян до Сибіру.

Річ у тім, що якщо з початком президентства Віктора Януковича частина депутатів від ПР піде у виконавчу владу, їхні лави займуть наступні - за партійним списком - члени (179-ий, 180-ий і т.д.). Один з цих майбутніх депутатів - Юрій Болдирєв, який наприкінці 2006 року, будучи членом Комітету ВР з питань культури і духовності, під час виступу на Всесвітньому конгресі співвітчизників у Санкт-Петербурзі запропонував переселити до Сибіру й Приморського краю Росії мешканців Житомирської та Волинської областей.

(Фото proUA.)

- Мій виступ містив дві базові тези, - згодом пояснював він журналістам. - По-перше, я сказав їм: "Дорогі російські брати! Нам не подобається, що ви підтримуєте в Україні росіян. Тому що росіян - меншість. А ми вам пропонуємо підтримувати не росіян, а людей російської культури й російської мови. І таких людей в Україні - абсолютна більшість. Тобто підтримуючи росіян, ви робите їх маргіналами, а підтримуючи людей російської культури й російської мови, ви співпрацюєте з абсолютною більшістю населення України".

А по-друге, я їм сказав: "Дорогі російські брати! Ви хочете переселити до себе, на територію сучасної Російської Федерації, українських громадян, в основному, зі Сходу і з Криму. А я вам рекомендую пригадати досвід геніального політика Столипіна, який заселяв Далекий Схід і Сибір вихідцями з Волинської і Житомирської губерній. І пропоную вам сьогодні влаштувати програму переселення до Сибіру і на Далекий Схід вихідців із Волинської і Житомирської губерній".

Ось ці дві базові тези я там озвучив. І готовий їх повторити з трибуни Верховної Ради України, з трибуни сесії Генеральної Асамблеї ООН, у Євросоюзі й узагалі де завгодно... У Сибір і на Далекий Схід вони повинні забирати вихідців з Волині. Тому що ці люди вже сто років тому показали свою ефективність у освоєнні сибірських і далекосхідних просторів. А якщо російські й колишні українські вихідці там не плодяться, а плодяться виключно китайці, то в України за Сіверським Дінцем виникне абсолютно інший географічний сусід! Там виникне Піднебесна Імперія.

Кінець цитати.

(Карта - або по-націоналпатріотичному "мапа" - із сайту http://geography.su.)

А знаєте що, Читачу? Я особисто повністю підтримую пропозицію вищезгаданого регіонала влаштувати програму переселення вихідців із Волинської і Житомирської губерній до Сибіру та на Далекий Схід.

Добровільного переселення, звичайно.

І поїхав би - звичайно, на Далекий Схід із більшим задоволенням, ніж до Сибіру.

По-перше, знаєте яка на Камчатці і Сахаліні природа?
Якщо ні, гляньте на ось ці фото із сайтів Fotoart та Экосистема.

По-друге, мені настільки не подобається вся нинішня бандерівщина та "свідомітщина" у волинських ЗМІ, що втекти від цього всього троєкрапія на край світу видається заманливішим, ніж продовжувати пропонувати (пропагувати) Українську альтернативу.

По-третє, там - на краю світу - живуть мої брати по вірі. І я б дуже хотів, щоб поглинання цього краю китайцями не відбулось. Тому зробив би свій внесок у запобігання такому поглинанню дуже охоче.

По-четверте, "Чирвова Дама" і "Вождь Трипільців" залишили  Україну четвертому Президенту Віктору Януковичу в такому стані, що видається за краще жити в Російській Федерації - будь-де, хай і в Сибіру, - ніж у тому кошмарі, до якого вже готуються ті мої співгромадяни, котрі масово скуповують за кордоном м’ясо, цукор і горілку (от я і на Волинські Новини зайвий гіперлінк втулив!).

А втім, сибірсько-далекосхідна медаль має і зворотній бік.

По-перше, там добре, де нас немає.

По-друге, життєвий рівень в РФ усе-таки доволі низький, тому далеко-предалеко не факт, що там волинянам жилось би краще.

По-третє, згадана вище програма переселення навряд чи передбачала б для переселенців можливість улаштуватися на журналістську роботу, а фізична праця - не для мене.

По-четверте, я все-таки люблю свою малу батьківщину - Волинь синьооку.

І по-п'яте, вірю, що бандерівщина тут не назавжди: закінчиться і в Україні, й у Волинській області влада націоналістів, припиняться спроби робити героями зрадників, катів та військових злочинців, школярам і студентам викладатимуть правдиву історію Русі-Малоросії-України...

А Ви, Відвідувачу цього блога, поїхали б на Далекий Схід?
Категорія: Факти та коментарі | Переглядів: 1645 | Додав: nekrot | Теги: Янукович, край світу, Далекий Схід, Сибір, Україна, бандерівщина
Всього коментарів: 1
0  
1 Чувак   (01.03.2010 04:52) [Матеріал]
Слухай, ти - дебіл повний. Ти - помилка природи. Як волинська земля тебе носить. Ехх скоріше б зброю в руки тебе разом з тими регіоналами так як поляків, тоді в 1943му, шо німців підтримували, а землю і волинян зневажали. Зате тепер багато хто памятає. Вали скорше на сахалін, хоть може до старості дожевеш.

Коментування вимкнено. / Комментирование отключено.

Пошук по сайту

Календар

«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архів записів

Про нас

Друзі сайту