Категорії розділу

Факти та коментарі [54]
Історія Русі-України [9]
Землепис (географія) [3]
Шевченкіана [4]
Правда про "вурдалака" Тараса Шевченка
Просто політика [8]
Православіє і його вороги [5]
Святе і грішне [19]
Євроатлантизм [6]
Мовне питання [17]

Блог

Головна » 2010 » Квітень » 14 » Хай постане пам'ятник товаришу Сталіну, батьку української нації
18:50
Хай постане пам'ятник товаришу Сталіну, батьку української нації

Олександр НЕКРОТ
У Запоріжжі напередодні 9 Травня буде встановлено пам'ятник Йосипу Сталіну. Про це заявив другий секретар Запорізького обкому Комуністичної партії України Олександр Зубчевський.


"Створення самого пам'ятника перебуває на завершальному етапі. Для закінчення відповідних робіт потрібно не більше місяця. Місце втановлення пам'ятника Сталіну ми поки не розголошуємо", - розповів він і запевнив, що установка пам'ятника проводиться "у рамках Конституції і законів України".

"Установка пам'ятника керівникові Радянської держави, генералісимусові Сталіну напередодні 65-річчя Великої Перемоги стане центральною подією не тільки в Україні, а й у країнах пострадянського простору. Відкриття пам'ятника Сталіну проведемо урочисто – це буде подія, яка запам'ятається. Ми також плануємо провести біля пам'ятника парад військової техніки і парад ветеранів Збройних Сил СРСР. Зрозуміло, без солдатської каші і наркомівських ста грамів не обійдеться", – розповів Зубчевський (http://ua.for-ua.com/comments/2010/04/13/103324.html).

А автор блога Українська альтернатива вважає за необхідне додати: Іосіф Віссаріоновіч Сталін є не лише верховним головнокомандувачем тієї Червоної - згодом Радянської - Армії, котра здобула Велику Перемогу у Великій Вітчизняній війні і трохи згодом виграла всю Другу світову, розгромивши Японію.

Саме за вказівкою товариша Сталіна на території Української Радянської Соціалістичної Республіки проводилась українізація, за допомогою якої на споконвічно руських землях було створено "Україну", "українців" і сучукрлітмову (сучасну українську літературну мову).

Саме завдяки товаришу Сталіну і за часів сталінізму на Україні було проведено індустріалізацію і збудовано чималу частину тих підприємств, які вже за часів новітньої Руїни - незалежності, проголошеної Актом від 24 серпня 1991 р., - прихватизувала синьо-жовта буржуазія. Якби не Іосіф Віссаріоновіч, сучасні олігархи не мали б не лише заводів, а й "газет та пароходів" - узагалі нічого.

Саме "батько народів" екс-Джугашвілі приєднав до Радянської України Волинь (нинішні Волинську і Рівненську області), Галіцію (Львівщину, Тернопільщину та Івано-Франківщину), Північну Буковину (Чернівецьку область), Південну Бесарабію (частину Одещини) і Підкарпатську Русь (Закарпатську область).

Як зауважує знаний руський публіцист Сєрґєй Сокуров, у той час лише трохи більше половини жителів Червоної Русі, або ж Галіції, ідентифікували себе як українці, самоназвою інших було - русини. Проте навіть про жодну русинську автономію у складі УРСР не могло бути й мови. Так само і майже мільйон карпаторосів, котрі вважали себе (і багато хто вважає сьогодні, чим доводить до сказу укросвідомих) окремою гілкою єдиної руської нації, насильно відділеною від материнського стовбура 900 літ тому, товариш Сталін насильно втиснув в "український радянський масив". Делегації з Ужгорода, яка прибула до Москви просити автономії і права на язик отців, від імені Сталіна відповіли: або Сибір, або Закарпатська область України. Народні ходоки обрали друге, "и пошли они, солнцем палимы, повторяя "суди его Бог" (© Н.Некрасов)...

Саме за мудрим указом Іосіфа Віссаріоновіча - авжеж, свідоме паньство, того самого, якого ви так люто ненавидите! - міста Західної України в 1945-1947 роках було "зачищено" від корінних жителів - поляків (іншу, другу за чисельністю, частину корінних - євреїв - на початку десятиліття знищили гітлерівці та борці за волю України з ОУН-УПА), після чого там, власне, й отримали можливість поселитися створені австрійцями й тими ж поляками українці-західняки. Якби не "Великий Сталінський план переселення народів", останні й досі залишались би переважно селянами й мешканцями передмість, якими були доти.

Саме під керівництвом товариша Сталіна, в часи сталінізму, після Другої світової війни було відбудовано зруйновані через хазяїв Героїв України Бандери і Шухевича промислові та сільськогосподарські підприємства, шляхом прихватизації та розграбування яких у 90-ті й частково 2000-ні роки стали мільярдерами і мільйонерами всі чи майже всі нинішні "великі українці" (адже якщо "маленькими українцями" називають бідняків, то...).

І після всього цього Іосіф Віссаріоновіч Сталін не заслуговує на пам'ятник в Україні?

Вдумайтеся ще раз, Читачу: хто "не заслуговує"?

Батько української нації.

Духовний батько [smile] сучукрмови.

Один із батьків Соборної України в нинішніх її кордонах (подробиці - в того ж таки Сокурова: Особенности украинской соборности).

Предтеча майбутніх перемог "великого українства" у справі власного збагачення і розграбування України - адже, повторюсь, якби він не будував і не нагромаджував, вони б не мали що руйнувати, розтягати і прихватизовувати.

То чим, як не чорною невдячністю, є протести укросвідомих "націонал-демократів" та інших нацюків проти встановлення в Запоріжжі згаданого вище пам'ятника?

Хай же постане цей величавий монумент у Запоріжжі - а потім, мабуть, і в інших містах України. Саме цього вимагає історична справедливість.
Категорія: Історія Русі-України | Переглядів: 1370 | Додав: nekrot | Теги: свідомі, соборність України, Комуністична партія України, українізація, Сталін, сталінізм, Українська мова, прихватизація
Всього коментарів: 0
Коментування вимкнено. / Комментирование отключено.

Пошук по сайту

Календар

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Про нас

Друзі сайту