Категорії розділу

Факти та коментарі [54]
Історія Русі-України [9]
Землепис (географія) [3]
Шевченкіана [4]
Правда про "вурдалака" Тараса Шевченка
Просто політика [8]
Православіє і його вороги [5]
Святе і грішне [19]
Євроатлантизм [6]
Мовне питання [17]

Блог

Головна » 2010 » Березень » 11 » Кабмін Азарова й особисто Табачник - виклик... "небидлові"
17:26
Кабмін Азарова й особисто Табачник - виклик... "небидлові"

Олександр НЕКРОТ
У порядності народного депутата України, члена фракції БЮТ Володимира Яворівського автор блога "Українська альтернатива" не сумнівається вже давно. Не сумнівається в тому розумінні, що ілюзій із цього приводу не має. А ось порядним вважає його чи ні...


Промовчу, поділюся-но краще посиланням: Истории от Олеся Бузины: «Совість нації» на службе «совітів». Там перша частина, а ось і закінчення, причому зі сторінки з останнім і взято портрет "совістенацового" літературного та політичного діяча.

Якщо тут, на відміну від праці Олеся Бузини, мова не про порядність пана Яворівського, то про що?

Про його цілковито неперевершений коментар, даний ForUm'у з приводу сьогоднішнього призначення Верховною Радою нового прем'єр-міністра України і затвердження нового складу уряду.

Ось цей навдивовижу геніальний текст:

"Все це, звичайно, абсолютний фарс. В уряд ввійшли "політичні неліквіди", які вже були, яким українське суспільство прекрасно знає ціну. Я переконаний, це якоюсь мірою виклик. Це виклик Україні.

Виклик мислячій Україні. Табачник на посаді міністра освіти?.. Я собі уявляю, що буде відбуватися з українською освітою.

Думаю, що це все дуже швидко закінчиться. Більше того, я переконаний, що сьогодні вже не та Україна, яка була до Майдану.

Звичайно, потрібен якийсь певний час. Має накопичитися усвідомлення того, що відбувається з державою, що відбувається з Україною.

Якщо й далі буде продовжуватися страшний цей напір, ця агресія, коли за кілька годин все це щабельно вирішується, та ще й такими кадрами, то це викликає переконання: з такою владою в України абсолютно немає майбутнього.

Тому, я переконаний, що мисляча Україна буде боротися, а вони довго не протримаються".

Між іншим, по Дмитру Табачнику як міністрові освіти там само пройшлася ще одна націонал-патріотка - Лілія Григорович, зі слів якої, цей політик, науковець і публіцист має "псевдонім «україножер» або «українофоб»".

Оригінал - отутечки: Кабмін Азарова: камікадзе чи довгожитель?

Ні, Читачу, це взагалі нормально?

Мислячою Україною (!) пан Яворівський вважає тільки ту частину України, яка підтримує "помаранчевих". У широкому розумінні слова - тобто всіх "майдаунів": Ющенка, Тимошенко, Яценюка, Кириленка Славка, Луценка...

Всі інші громадяни України - немислячі.

Мислячі - приречені голосувати за хаос, руїну, нищення історичної пам'яті народу під маркою її "повернення", героїзацію зрадників, катів і гітлерівських лакеїв, розграбування держказни...

Хто проти цього, той немислячий!

"...сьогодні вже не та Україна, яка була до Майдану"?
Згідний! Але вона вже й не та, що одразу після Майдану. "Немислячі" вже достеменно зрозуміли, чим насправді була так звана "помаранчева революція", хто такі "майданоїди" і які катастрофічні наслідки для України має період їхнього владарювання.

"Має накопичитися усвідомлення того, що відбувається з державою, що відбувається з Україною"?
Що ви маєте на увазі? Ваша зграя "націонал-патріотів" планує попрацювати в опозиції і тими самими брудними технологіями, що у 2004 році, знову обдурити народ та повернути собі владу?
Зась! Вірю, що цього вже не буде.

А до свого читача звертаюся зі словами: не "мисліть" так, як цього хотілося б Яворівському, Григорович та іншим заклятим любителям України.

Не піддавайтеся постпомаранчевим технологіям і не вірте їхньому оббріхуванню нової влади та пустопорожнім обіцянкам.

Не дозволяйте перетворити себе на нове "небидло" (старе - кричало на Майдані "Ми не бидло! Ми не козли!"), яке своєю підтримкою дозволить "демократичним силам" узяти реванш, щоб знову дорватися до руйнування та розграбування України.

Україна вже не та, що у 2005-му або навіть 2007 році, і сьогодні голосувати та виступати за "помаранчевих" можуть скоріше ті "мислячі", хто насправді мислити не вміє.

А ті, хто має голову на плечах, - за Президента Віктора Януковича і за уряд справжніх професіоналів та патріотів, хоч і обвішаних ярликами "українофобів", "антиукраїнських сил" тощо.
Тобто - за Українську альтернативу.
Категорія: Просто політика | Переглядів: 1586 | Додав: nekrot | Теги: небидло, Дмитро Табачник, майдан, помаранчеві, Яворівський, Григорович, мислячі
Всього коментарів: 2
0  
1 victor   (14.03.2010 23:50) [Матеріал]
А ті, хто має голову на плечах, - за Президента Віктора Януковича і за уряд справжніх професіоналів та патріотів, хоч і обвішаних ярликами "українофобів", "антиукраїнських сил" тощо.
Тобто - за Українську альтернативу.
___________________________________________________________ Уряд проффесіоналів ? І це пише волинянин ? Пане, Ви що вчора народились і не знаєте, хто такий Азаров ? surprised

0  
2 nekrot   (16.03.2010 10:27) [Матеріал]
victor, я знаю, хто такий Азаров, але не знаю, що маєте на увазі ви, тому, якщо ваша ласка, попрошу з цього місця детальніше. smile

Коментування вимкнено. / Комментирование отключено.

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту