Категорії розділу

Факти та коментарі [54]
Історія Русі-України [9]
Землепис (географія) [3]
Шевченкіана [4]
Правда про "вурдалака" Тараса Шевченка
Просто політика [8]
Православіє і його вороги [5]
Святе і грішне [19]
Євроатлантизм [6]
Мовне питання [17]

Блог

Головна » 2010 » Квітень » 28 » Яйце - знаряддя свідоміату
18:14
Яйце - знаряддя свідоміату

Олександр НЕКРОТ
Був колись такий вислів (даруйте за "псячу мову", панове патріоти): "Булыжник - орудие пролетариата".


А от знаряддям свідоміата, тобто свідомого українства, воно ж "націонал-патріотичні сили", або просто нацюки, - є... ні, не закрутка: закрутка вже в минулому.

Нині їхнім головним знаряддям є яйце.

Уточню - куряче.

Гадаю, всі пам'ятають кидок яйцем у кандидата в треті президенти незалежної України Віктора Януковича, скоєний свідомим сином Неньки-Галіції Дмитром Романюком в Івано-Франківську 2004 року. І не лише сам кидок, а й його наслідки: Віктор Федорович упав на грішну землю, після чого опинився на лікарняному ліжку.

А потім Віктор Янукович, отримавши переконливу перемогу в другому турі президентських виборів, програв булаву, посвідчення та інші регалії глави синьо-жовтої держави справжньому українському президенту - Віктору Ющенку.

Вчора, 27 квітня 2010 року, після поразки "іржавих", "чирвових" і "трьохпалих" майдаунів на виборах четвертого президента України, створення парламентської коаліції, обрання нового Кабміну та переходу фракцій БЮТ і НУНС у жорстку опозицію (ЖОпу), нарешті після підписання главами двох сусідніх держав угоди про продовження перебування Чорноморського флоту РФ на території України - ЖОпозиційні бютівці та нунсівці схопилися за яйця масово.

Ну як масово - кидали ними в спікера Верховної Ради під час пленарного засідання. А ще застосували димові шашки. Та інші брудні, підлі, грубосилові ets методи зриву засідання і недопущення ратифікації голосами членів коаліції згаданої угоди.

Ви, Читачу, вже знаєте, чим закінчилося. Політсуб'єкт, котрий уже вдруге в історії засів у крісло голови ВРУ, виявився міцнішим од станом на 2004-й першоразового прем'єр-міністра - і не впав. Та й турботливо розкриті навколо парасольки допомогли. Під градом свідомих... перепрошую, курячих яєць, у диму і перед щойно розквашеними фейсами декількох найзатятіших "нунсяр" коаліціянти проголосували спершу за вищеназвану ратифікацію, а потім ще й за прийняття держбюджету на 2010 рік.

(Фото зі сторінки http://www.partyofregions.org.ua/pr-east-west/4bd6e3e38e6e0/.)

І яйця свідоміату не допомогли.

З якою іншою зброєю нападуть на нову владу ЖОпніки?

І чи нападуть?
З одного боку, вони вже заявили, що Леді Вона поїде по регіонах і підніматиме людей на боротьбу, що "вонаністами" та іншими укросвідомими будуть створюватися Комітети захисту України і що свідома інтелігенція закликає до опору антиукраїнській (буцімто) владі.
З іншого боку - чи вдасться свідомим знову задурити мізки достатній кількості "біомаси", чи дійсно небидло і некозли настільки "мислячі" (за висловлюванням, прости Господи, Яворівського), що підуть за лідеркою ЖОпи після того що вони удвох зі справжнім українським президентом зробили з країною?!

Закінчиться сировиною для омлету на столі спікера ВРУ боротьба з "антиукраїнством" - чи ні?

Автору блога Українська альтернатива не шкода ні яєць (курячих), ані інших знарядь - шкода те, що залишилося від України і її народу.
Адже ще однієї перемоги свідоміату і захоплення цими ЖОпніками влади - ніхто в цій нещасній країні не переживе.
Категорія: Факти та коментарі | Переглядів: 1374 | Додав: nekrot | Теги: небидло, Янукович, зброя, тимошенко, Чорноморський флот, свідомі
Всього коментарів: 0
Коментування вимкнено. / Комментирование отключено.

Пошук по сайту

Календар

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Про нас

Друзі сайту