Категорії розділу

Факти та коментарі [54]
Історія Русі-України [9]
Землепис (географія) [3]
Шевченкіана [4]
Правда про "вурдалака" Тараса Шевченка
Просто політика [8]
Православіє і його вороги [5]
Святе і грішне [19]
Євроатлантизм [6]
Мовне питання [17]

Блог

Головна » 2010 » Березень » 12 » Геть "свідомі" руки від Дмитра Табачника!
18:23
Геть "свідомі" руки від Дмитра Табачника!

Олександр НЕКРОТ
На думку нового міністра освіти України Дмитра Табачника, насильницьке нав'язування української мови при отриманні освіти призвело до повальної безграмотності.


Тому тепер, за інформацією РСН, школярі та студенти в Україні писатимуть заяви про те, якою мовою вони хочуть навчатися. Також розроблятимуться нові підручники з історії і літератури, де не будуть насаждатися культ великої нації, нав'язуватися образ ворога в особі Росії, героїзуватися УПА.

Ясна річ, "свідомі" українські "націонал-патріоти" зреагували негайно. Депутатська група "За Україну!" зареєструвала у Верховній Раді проект постанови про звільнення Табачника Дмитра Володимировича з посади міністра освіти. Крім того, лідер депгрупи та однойменної партії В'ячеслав Кириленко закликав даного "українофоба" піти у відставку самостійно, не чекаючи на відповідне рішення парламенту.

За словами депутата, Табачник неодноразово робив заяви і давав коментарі, котрі можна розцінювати як такі, що "принижують гідність українського народу" і "загрожують територіальній цілісності України".

Як поінформувала lenta.ru, у проекті вищезгаданої постанови зазначається, що з призначенням на пост міністра освіти Дмитра Табачника в Україні "розпочнеться процес русифікації молоді".

Голослівні звинувачення пана Кириленка вкотре демонструють справжнє нутро "свідомих українців". Адже Дмитро Володимирович ніколи в житті не виступав ані з приниженням гідності якогось там народу, ані із загрозами територіальній цілісності "Неньки".

А ні про яку "русифікацію молоді" насправді просто не йдеться і ніколи не йтиметься (!) тому, що лише націоналісти та їхні покровителі можуть називати такими страшними словами повернення школярам і студентам законного права здобувати освіту тією мовою, котрою вони хочуть.

Тому автор блога Українська альтернатива заявляє:
Геть "свідомі" руки від Дмитра Табачника!

Питання є?
Зауваження?
Доповнення?
Категорія: Факти та коментарі | Переглядів: 1441 | Додав: nekrot | Теги: мова навчання, Дмитро Табачник, освіта, свідомі
Всього коментарів: 0
Коментування вимкнено. / Комментирование отключено.

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту