Категорії розділу

Факти та коментарі [54]
Історія Русі-України [9]
Землепис (географія) [3]
Шевченкіана [4]
Правда про "вурдалака" Тараса Шевченка
Просто політика [8]
Православіє і його вороги [5]
Святе і грішне [19]
Євроатлантизм [6]
Мовне питання [17]

Блог

Головна » 2012 » Вересень » 10 » FEMENістки спиляли три хрести в Нідерландах
21:40
FEMENістки спиляли три хрести в Нідерландах

Луцька Альтернатива
Активістки жіночого руху Femen в рамках восьмого голландського арт-фестивалю GOGBOT в місті Енсхеде спиляли спеціально встановлені для цього організаторами заходу хрести, говориться в повідомленні на сайті руху, опублікованому в неділю, передає NEWSru.


"Майстер-класу з хрестосіки передувало звернення до присутніх активістки руху Інни Шевченко, в якому вона порівняла хрести зі скалками в тілі цивілізації, а бензопилу зі скальпелем хірурга, покликаного допомогти хворому. Femen мають намір і далі нещадно випилювати ідолів патріархату, виконуючи місію санітарів історії", - наголошується на сайті Femen.

Сказано, що спилювали хрести "під овації гостей фестивалю". На сайті опубліковано 32 фотографії, на яких традиційно напівголі дівчата на сцені орудують бензопилою з написом "pussy". В однієї з активісток на тілі намальований кольоровий логотип руху, ще у двох на грудях і животі написи.

Першу акцію зі спилювання хрестів дівчата з Femen провели 17 серпня. Тоді вони спиляли бензопилою і повалили поклінний хрест у центрі Києва недалеко від Міжнародного центру культури і мистецтв (Жовтневий палац). Так вони висловили, за їхніми заявами, "підтримку і повагу" учасницям групи Pussy Riot, яких Хамовницький суд Москви засудив за скандальну акцію в храмі Христа Спасителя до 2 років позбавлення волі в колонії загального режиму.

Київська міліція порушила кримінальну справу за фактом знесення поклінного хреста за статтею "хуліганство", але так нікого і не затримала. Щоправда, активістка руху Інна Шевченко покинула Україну і перебралася до Франції. Хоч і не зовсім зрозуміло, ЩО (або ХТО) перешкодило українським правоохоронцям затримати підозрювану в хуліганстві по дорозі "за бугор". Чи, може, ця громадянка не потрапила під підозру, попри інформацію та фото в ЖЖ жіночого руху Femen?

Залишається додати, що влаштовувати "хрестосіки" в Нідерландах, уславлених гомосятиною аж до одностатевих шлюбів та іншими паскудствами, незрівнянно безпечніше, ніж у Росії або навіть в Україні. Тож почекаємо, поки "цивілізованій Європі" феменістки набриднуть, а у "варварській Росії" їх таки засадять до каталажки?
Категорія: Святе і грішне | Переглядів: 1733 | Додав: nekrot | Теги: Нідерланди, кощунство, Крестоповал, хуліганство, Інна Шевченко, крестосека, FEMEN
Всього коментарів: 0
Коментування вимкнено. / Комментирование отключено.

Пошук по сайту

Календар

«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Про нас

Друзі сайту