Категорії розділу

Факти та коментарі [54]
Історія Русі-України [9]
Землепис (географія) [3]
Шевченкіана [4]
Правда про "вурдалака" Тараса Шевченка
Просто політика [8]
Православіє і його вороги [5]
Святе і грішне [19]
Євроатлантизм [6]
Мовне питання [17]

Блог

Головна » 2012 » Серпень » 20 » За фактом пошкодження хреста столична міліція порушила кримінальну справу
10:31
За фактом пошкодження хреста столична міліція порушила кримінальну справу
FEMENки спиляли хрест
Луцька Альтернатива
17 серпня в деяких Інтернет-виданнях з’явилася інформація, що активістки жіночого руху «Femen» в знак підтримки російської групи «Pussy Riot» спиляли хрест біля «Жовтневого Палацу» в місті Києві.


Задля перевірки цієї інформації на місце виїхало керівництво та слідчо-оперативна група Печерського райуправління столичної міліції, - повідомляє ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

Попередньо з’ясовано, що цей Поклонний хрест було встановлено у 1994 році. За інформацією ЗМІ, 17 серпня його було зруйновано представниками жіночого руху «Femen».
Працівники міліції на місці події провели ряд процесуальних дій, зібрали необхідні документи. Слідчим відділом Печерського РУ ГУМВС України в м. Києві за цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». Розпочато досудове слідство.

А 20 серпня в Живому Журналі «Femen» опубліковано запис:

«Крестовый тур
20 Авг, 2012 at 1:58 PM | femen
После ошеломляющего дебюта http://femen.livejournal.com/220299.html#cutid1 треш-группа "Крестоповал" планирует свой первый гастрольный тур по очагам православного деревянного зодчества России. Встречайте дебютный альбом "Деревянные церкви Руси".
Генеральный спонсор тура компания "STIHL"
Пили кресты - спасай Россию!»

Нагадаємо, трьох учасниць групи Pussy Riot Хамовнічєскій суд Москви засудив до двох років позбавлення волі за хуліганство (" панк-молебен") у московському храмі Христа Спасителя.

Так от: чи плаче тюрма за «femen'істками», теж визначать слідство і суд. Сподіваємось.

І принагідно зазначимо, що буцімто «в знак солидарности с жертвами кремлевско-поповского режима» голоциці безстидниці спиляли... греко-католицький хрест, установлений ворогами цього-таки «рєжима» «на вшанування пам’яті жертв НКВД».

Мабуть, не випадково феменок нині потягло до православного дерев’яного зодчества Росії! По-перше, там православний хрест із греко-католицьким не переплутаєш. По-друге, є сподівання уникнути кримінальної відповідальності, прикриваючись паспортами громадянок сусідньої, але іншої держави.

Ось тільки Бог - усе бачить...
Категорія: Святе і грішне | Переглядів: 1261 | Додав: nekrot | Теги: pussy riot, хуліганство, группа Крестоповал, Поклонний хрест, FEMEN
Всього коментарів: 0
Коментування вимкнено. / Комментирование отключено.

Пошук по сайту

Календар

«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту