Головна » 2010 » Січень » 29 » Зарізав жінку, бо не дала випити
11:11
Зарізав жінку, бо не дала випити
У селі Тур Ратнівського району трапилося чергове вбивство на побутовому ґрунті. Цього разу жертвою свавілля чоловіка стала 48-річна жінка, яка заборонила йому випити горілки.
За словами начальника сектора карного розшуку Ратнівського РВ УМВС України у Волинській області Ростислава Штика, між подружжям відбулася сварка, приводом для якої став алкоголь. Василь та Ніна розпивали спиртні напої, а коли випили достатньо, дружина запропонувала завершити застілля, доки вона не приготує їсти. Василеві ця ідея не сподобалася, тому він почав шукати в хаті горілку, щоб пити далі.
В той час, як потерпіла сиділа на стільці та чистила картоплю, її чоловік продовжував словесну перепалку, в якийсь момент він не стримався, взяв ножа і, підійшовши ззаду, наніс їй удар у груди. Жінка ще хвилин десять була живою, однак Василь не намагався їй допомогти і лише через годину пішов до місцевої медички по допомогу.
Коли на місце події прибули "швидка" та працівники міліції, врятувати життя Ніни було вже неможливо. Втім, підозрюваний заперечував свою причетність до скоєння злочину. Він переодягнувся, адже штани були заляпані кров’ю дружини, вимив руки, покликав медсестру та став чекати на приїзд медиків. Затриманий спочатку розповів правоохоронцям, ніби знайшов свою дружину вже у такому стані, але знайдені докази свідчили проти нього.
На даний момент проти затриманого порушено кримінальну справу за ст.115 КК України. Він повністю зізнався у скоєному злочині та дав покази щодо даної справи. Свою поведінку пояснює просто: дружина не давала випити, тому розізлився на неї, але вбивати не хотів – намагався лише налякати.
В сім’ї, в якій трапилася ця подія, раніше вже виникали подібні сварки на ґрунті алкоголю, проте подружжя вирішувало їх між собою, до міліції не зверталося. Сусіди розповідають, що і чоловік, і жінка полюбляли випити. В них у спільному шлюбі є троє дочок, найменша з яких на момент скоєння вбивства була у школі. Тепер долю дев’ятикласниці будуть вирішувати спеціальні служби, а міру покарання для її батька визначить суд.
Ірина НОВОСАД, ВЗГ УМВС України у Волинській області
P.S.
Нагадаємо, що на Волині нещодавно було скоєно вбивство в стані сп
яніння: пенсіонер убив 22-річного хлопця.
Переглядів: 1275 | Додав: nekrot | Теги: вбивство, в стані сп’яніння, Ратнівський РВ УМВС

Пошук по сайту

Календар

«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту