Головна » 2010 » Січень » 26 » Пенсіонер убив 22-річного хлопця
10:57
Пенсіонер убив 22-річного хлопця

У селі Звірів Ківерцівського району 22-річний хлопець став жертвою 70-річного діда, який раніше вже відсидів за умисне вбивство.


Правоохоронці тіло молодика знайшли у будинку підозрюваного, де той на самоті проживав близько року. Андрій Васильович розповідає, що хлопця зустрів у своєму селі напередодні вбивства. Олександр причепився до старого з проханням переночувати у нього, мовляв, сьогодні йому немає де перебути ніч. За словами підозрюваного, молодик був п’яний, тому пенсіонер не хотів бачити його у своєму домі. Проте хлопець на це не зважав і після розмови зі своїм кривдником попрямував слідом за ним до його дому.
Що трапилося потім, можна лише здогадуватися, та зі слів затриманого, його жертва сама спровокувала цю прикру ситуацію. Андрій Васильович запевняє, що молодий чоловік приніс із собою пляшку горілки та запропонував її розпити. Коли підозрюваний відмовився, хлопець не міг вгомонитися і все одно чіплявся до старого з проханням скласти йому компанію. Згодом він ніби заспокоївся, однак через деякий час прийшов до кімнати літнього чоловіка із сокирою у руках.
Між чоловіками зав’язалась суперечка та штурханина. 70-річний дід не витримав нахабства Олександра, скористався його неадекватним станом, вихопив сокиру та її обухом наніс хлопцеві декілька ударів по голові.
Наступного дня до помешкання Андрія Васильовича прибули працівники міліції, які на даний момент іще з’ясовують усі подробиці вбивства. Начальник Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз розповів, що наразі пенсіонер перебуває в ізоляторі тимчасового тримання райвідділу міліції.
Підозрюваний свою провину повністю визнає, однак покази дає обережно, вибірково відповідаючи на запитання міліціонерів, тому ніхто не може бути на сто відсотків впевненим у достовірності його слів. Остаточно подробиці та деталі справи зможе встановити слідство.
Крім того, проти затримано порушено кримінальну справу за ст. 115 (вбивство) КК України.
Також відомо, що пенсіонер у 1992 році вже був засуджений до позбавлення волі за навмисне вбивство. Після свого звільнення він деякий час проживав у Луцьку з дітьми, а рік тому вони купили йому хату в селі Звірів, куди періодично навідувалися у гості.
Про скоєне Андрій Васильович шкодує. Він запевняє, що й на думці не мав убивати хлопця, однак так склалися обставини, тому тепер доведеться відповідати за свій вчинок.
Ірина НОВОСАД, ВЗГ УМВС України у Волинській області
Переглядів: 1284 | Додав: nekrot | Теги: вбивство, Ківерцівський РВ УМВС, в стані сп’яніння

Пошук по сайту

Календар

«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту