Головна » 2010 » Липень » 28 » У Луцьку затримали автомобіль з наркотиками
14:15
У Луцьку затримали автомобіль з наркотиками

Днями працівники відділу дільничних інспекторів міліції Луцького МВ УМВС України у Волинській області затримали автомобіль, у якому троє осіб перевозили наркотичну сировину.

Автомобіль наркоторговців затримали у місті Луцьку під час проведення спецоперації. Як повідомив начальник ВБНОН УМВС України у Волинській області полковник міліції Василь Коваль, наразі зловмисники затримані та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання Луцького міськвідділу УМВС.

 "При проведенні оперативно-розшукових заходів співробітниками ОВС було встановлено особи затриманих. Ними виявились жителі обласного центру. Усі вони перебувають на обліку в наркологічному диспансері, крім того, раніше уже мали проблеми із Законом", – зауважив Василь Дмитрович.

При огляді автомобіля у зловмисників вилучили шприц із  наркотичною речовиною  бурого кольору, декілька невикористаних шприців та мотки бинта, просочені тією ж речовиною, що й у шприці. Вилучене направлене для дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в області.

37-річний затриманий Олександр розповідає, що наркотичну речовину тримав для себе, буцімто він скаржиться на болі у ногах, а рідина з макової соломки, яку прикладає до ураженого місця, допомагає йому зняти  цей нестерпний біль. Своєї вини наразі зловмисники не визнали, кажуть, що не мали наміру збувати наркотичну речовину. Розповідають, що  натрапили на макове поле десь у Рожищенському районі. Там і вирішили надрізати макові стебельця та ними просочити бинти.

Втім, у правоохоронців щодо цих пояснень є інші думки. Працівники ВБНОН уже неодноразово стикалися з такими випадками. І всі вони мали інше завершення. Бинти з речовиною, як правило, везуться у безпечне місце, там виварюються. До отриманої суміші додають іще деякі "інгредієнти", які у повному завершенні утворюють так звану "ширку". А це, як відомо, небезпечний наркотик, від якого обриваються життя, – констатує Юлія СІЛІЧ, ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Переглядів: 1235 | Додав: nekrot | Теги: затримано, наркотики, НДЕКЦ при УМВС, Луцький МВ УМВС, Василь Коваль, ВБНОН УМВС, БНОН

Пошук по сайту

Календар

«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту