Головна » 2010 » Лютий » 17 » Ножем у живіт - безневинного свідка сімейних розборок
09:25
Ножем у живіт - безневинного свідка сімейних розборок
Мало не трагедією завершилися сімейні розбірки на Волині. Доки чоловік та дружина з’ясовували стосунки між собою, ножа у живіт отримав безневинний свідок інциденту. А все тому, що гуляли молоді люди у різних компаніях. І коли підпилий татусь пригадав, що його трирічну дитину горе-матір теж потягла на гостину, заявився з друзями її відбирати.
До будинку, де розважалася Тетяна, її благовірний прибув не один. Спершу був перекур під під’їздом, далі – біганина сходами на п’ятий поверх. Розігріті спиртним, люди почали щодуху гамселити у двері. Коли їм відчинили, слів уже не добирали. Пішли ва-банк на незнайомців, махаючи кулаками. Як до рук потрапив ніж – ніхто і не пам’ятає.
- В якийсь момент підозрюваний дістав ніж. В той же час з однієї із кімнат вийшов потерпілий, який весь час у процесі цього конфлікту спав. Саме в цей момент він отримав ножове поранення в живіт, - зазначив заступник керівника слідчого відділу Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області Радислав Павлюк.
На помешкання, де «похазяйнувала» четвірка, сердешному татусеві вказала його подруга. Тепер жінка каже, якби тоді припнула язика, ніхто б не постраждав. Адже Тетянині загули хоча і траплялися частенько, дитину жодного разу вона не губила. Тим часом молодика, якого підрізали через горе-жінку, лікують у Володимир-Волинській районній лікарні. 24-річний хлопець зазнав одного удару лезом, проте серйозного. Якби «швидка» спізнилась бодай на 10 хвилин, його б не врятували.
Пацієнт хірургічного відділення Анатолій пересувається коридорами підтюпцем. Живіт перемотаний пеленками, а з-під сорочки видно катетери. Чим завинив навіженій гоп-компанії, яка враз спровадила його на операційний стіл, бідолаха не знає і понині. Говорить тільки одне, що опинився не у тому місці не в той час.
Хлопцевого кривдника уже затримали. 32-річний Віктор розповідає, що носився з тим ножем у руках піввечора. У коридорі, що був надто вузьким, не побачив, як людина вийшла з кімнати. Отямився, коли „гості” почали кричати, що ллється кров. Обернувся та згледів, що поранив людину.
На даний час Віктор перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області. Громадянин уже не вперше має проблеми із законом – раніше чотири рази судимий за фактами збуту наркотиків. Правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею 121 Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі строком до восьми років.
Юлія Сіліч, ВЗГ УМВС України у Волинській області
Переглядів: 1199 | Додав: nekrot | Теги: тілесні ушкодження, сімейний скандал, удар ножем, Володимир-Волинський МВ УМВС

Пошук по сайту

Календар

«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архів записів

Про нас

Друзі сайту