Головна » 2010 » Липень » 6 » На Волині затримано вантажівку з незаконно зрубаними соснами
17:20
На Волині затримано вантажівку з незаконно зрубаними соснами

Волинські правоохоронці затримали машину з причепом, що транспортувала соснові колоди. Виявилося: вантаж крадений, документів на нього не було, шляхового листа на маршрут – теж.

Затримали порушників о четвертій ранку, коли вантажівка виїхала з лісової просіки на шосе. Міліціонери кажуть, що авто можна було спинити й раніше, та кортіло знати, скільки вони візьмуть державного майна. Завантажили 70 колод на сто тисяч гривень.

Як розповів начальник Ківерецького РВ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Ігор Муковоз, поки що кримінальну справу не порушено. "Вирішується питання щодо бездіяльності посадових осіб, які призвели до цього злочину. Тобто, коли з'ясуються мотиви і проведеться перевірка – я зможу дати відповідь: чи були до цього причетні посадові особи", – сказав Муковоз.

Один із затриманих стверджує, що різав дерева не з власної волі, каже, що займається цим "перший і останній раз, і то не по своїй вині".

Ігор Муковоз каже, що на місці злочину було затримано 7 чи 8 чоловік. "Більшість з них – наймані працівники, яких найняли на виконання певних зобов'язань. І їм не було відомо: крадуть вони цей ліс чи не крадуть. Тобто, люди були переконані, що вони допомагають у погрузці лісопродукції, яка здобута законним шляхом", – уточнив начальник райвідділу міліції.

Кого покарають – обіцяє з'ясувати за 10 днів. Каже, якщо припущення справдяться, кримінальну справу порушать, щонайменше, проти двох осіб. Виконавці ж їхньої волі – лісники, майстри, вантажники, – певно, підуть до суду свідками, інформує телеканал НТН.
Переглядів: 1309 | Додав: nekrot | Теги: бездіяльність, крадіжки лісу, Ківерцівський РВ УМВС

Пошук по сайту

Календар

«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту