Головна » 2010 » Лютий » 18 » На Ягодинській митниці новий старий керівник
09:53
На Ягодинській митниці новий старий керівник
Рішенням суду і наказом Державної митної служби України поновлено на посаді начальника Ягодинської митниці, державного радника митної служби ІІІ рангу Віталія Кучмана, який вже очолював цю установу з кучман2005 по 2008 роки. 16 лютого 2010 року Віталій Кучман знову приступив до виконання своїх професійних обов’язків. Про це інтернет-видання "Волинська правда" повідомили у прес-службі Ягодинської митниці.

На Волині навколо професії митника вже майже 20 років, фактично з часів утворення митниці незалежної України, спостерігається справжній ажіотаж, бо через "руки" митниці проходять мільйони гривень платежів. Чимало громадян має переконання, що не усі гроші осідають в держбюджеті.

"Я вважаю, що головне завдання керівника полягає не в тому, щоб "махати шаблею", головне – кожному виконувати поставлені державою завдання якісно", – переконаний Віталій Кучман. Звісно, за усім не встежить жоден із керівників, та й громадяни мають очі і вуха.

"Хочу подякувати усім працівникам засобів масової інформації за допомогу у роз’ясненні чинного митного законодавства громадянам, за матеріали про реальні здобутки Ягодинської митниці, за сприяння у боротьбі з контрабандою та хабарництвом викривальними матеріалами. Запевняю усіх журналістів – ви в Ягодині завжди бажані гості, тут не уявляють сьогодні роботи без вашої пильної уваги. Нас, митників, ця увага дисциплінує, виховує почуття підзвітності суспільству та громадянам. Адже митниця повинна завжди повертатись до громадян обличчям, а не тягнути руку за хабарем", – сказав поновлений начальник Ягодинської митниці у перший день роботи у новому-старому управлінському кріслі.

Довідка "ВП"

Кучман Віталій Миколайович народився 27 березня 1958 р. в м.Володимир-Волинський Волинської області. Закінчив Київський університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю "Правознавство", Волинський державний університет ім. Лесі Українки за спеціальністю "Економіка".

З 1980 року розпочав службу в митних органах СРСР, на посаді інспектора залізничного пункту пропуску "Ізов" Ягодинської митниці. Загальний трудовий стаж в митних органах – 30 років. За сумлінну службу у 1996 р. нагороджений нагрудним знаком "Почесний митник України" .
Переглядів: 1418 | Додав: nekrot | Теги: начальник митниці, Ягодинська митниця

Пошук по сайту

Календар

«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архів записів

Про нас

Друзі сайту