Головна » 2010 » Лютий » 23 » Керівники "Золотих терез" за допомогою усиновленої дитини хотіли "вивести" майно з-під арешту
09:53
Керівники "Золотих терез" за допомогою усиновленої дитини хотіли "вивести" майно з-під арешту
Керівник горе-відомої кредитної спілки "Золоті терези" заарештований,  – про це сьогодні заявив прокурор області Андрій Гіль. Про це повідомляє кореспондент інтернет-видання "Волинська правда".

Андрій Гіль повідомив, що при розслідуванні кримінальної справи, яка порушена за фактом шахрайства посадовими особами кредитної спілки "Золоті терези"  у Горохівському районі Волинської області, вияснилося, що подружжя, яке є керівництвом цієї спілки, маючи боргові зобов'язання перед людьми, використали дитину для "виведення" майна арештованого слідством.

"Зараз керівник цієї спілки затриманий і заарештований", – повідомив Гіль. Прокурор області зазначив, що, не розрахувавшись із вкладниками спілки, її керівники – подружжя, яке попередньо усиновило дитину, у досить короткий термін розірвали шлюб. "Дитина залишилась на утриманні у матері-співкерівника цієї спілки. Укладається угода, про сплату аліментів на користь цієї дитини... на суму аж 1 мільйон 700 тисяч гривень", – розповів прокурор та додав, що угода укладалася у травні минулого року з "космічною швидкістю" – в той же день з'являється нотаріальний надпис, відкривається виконавче провадження. "З травня місяця, ця дитина жодної копійки не отримала", – каже Гіль.

За словами обласного прокурора, такі схеми застосовувалися для того, аби "вивести майно, яке арештоване слідством, для того, щоб не дати можливість повернути борги вкладникам". "Як тут цинічно використовуються права дитини", – обурився Гіль.
Переглядів: 1755 | Додав: nekrot | Теги: прокуратура області, Андрій Гіль, шахрайство, кредитна спілка

Пошук по сайту

Календар

«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архів записів

Про нас

Друзі сайту