Головна » 2010 » Липень » 29 » Якщо на вулиці біда – допомагає патрульно-постова
14:48
Якщо на вулиці біда – допомагає патрульно-постова

Недарма говорять, що патрульна служба – це кузня кадрів для інших підрозділів міліції. Адже саме вони – патрульні інспектори – найдужче наближені до народу. Саме в їхній роботі можна побачити та відчути різноманіття несення нелегкої служби. Вони не тільки забезпечують особисту безпеку громадян, захист їх прав, свобод і законних інтересів, запобігають правопорушенням, забезпечують громадський порядок у кожному населеному пункті, а й виявляють та розкривають злочини.

Так, днями екіпаж патрульно-постової служби Луцького МВ УМВС України у Волинській області у складі інспектора патрульної служби взводу №1 роти патрульної служби Луцького міськвідділу Юрія Барана, інспектора взводу №2 Віктора Денисюка та інспектора взводу №3 Василя Климюк розкрили черговий злочин – на гарячому затримали трьох зловмисників за вчинення крадіжки та розбою, повідомляє ВЗГ УМВС України у Волинській області.

На черговому розводі патрульних нарядів перед початком несення служби заступник начальника УМВС – начальник міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області підполковник міліції Микола Лисюк заохотив вищезгаданих працівників грошовою премією та висловив сподівання, що працівники підрозділу будуть і надалі з честю та гідністю нести свою нелегку та почесну службу.

 "Діяльність Патрульної служби позитивно вплинула на стан криміногенної ситуації на вулицях і у громадських місцях міста Луцька. Особливо це помітно при аналізі стану скоєння та розкриття крадіжок, розбоїв та пограбувань. За звітний період їх кількість помітно зменшилася порівняно з минулими роками. Так, з початку цього року працівниками цієї служби розкрито більше 90 злочинів загальнокримінальної спрямованості. Крім того, ввірений мені підрозділ – багатофункціональний та мобільний. На сьогодні тут створені усі необхідні умови для швидкого реагування та повідомлення про скоєння злочинів. Нещодавно ми почали практикувати вело- та кінні наряди патрульно-постової служби, що дає неабиякі позитивні результати у нашій роботі", – зауважив Микола Георгійович.
Переглядів: 2070 | Додав: nekrot | Теги: Микола Лисюк, УМВС України у Волинській області, патрульна служба, розбій, міліція громадської безпеки

Пошук по сайту

Календар

«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту