Головна » 2010 » Лютий » 26 » 23 лютого був День захисника Вітчизни
10:04
23 лютого був День захисника Вітчизни

Юлія СІЛІЧ, ВЗГ УМВС України у Волинській області
Днями у приміщенні обласного управління УМВС відбулись урочистості з нагоди святкування Дня захисника Вітчизни. Ініціатором та організатором святкового концерту виступив голова Волинської обласної профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ України Володимир Буравський.


Святкування розпочалося із привітання начальника УМВС України у Волинській області генерал-майора міліції Віктора Швидкого: "В цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму.

Священною є пам'ять про нашу перемогу і про тих, хто її виборював і платив найдорожчою ціною. Сьогодні відповідальність за захист держави покладено на військовослужбовців Збройних сил України, які наслідують звитяжні традиції усіх поколінь оборонців нашої Вітчизни".

Ветеранів органів внутрішніх справ було нагороджено почесними грамотами облдержадміністрації, обласної ради та УМВС України у Волинській області. Особливо відзначили Поліщука Дмитра Івановича, Підкову Тадеуша Людвиковича, Буравського Володимира Антоновича, Живко Василя Антоновича, Матвійчука Миколу Васильовича та Барона Леоніда Васильовича.

Зі словами вдячності та привітання до ветеранів звернувся і Володимир Буравський: "Вітаю всіх, хто сумлінно й чесно виконував військовий обов’язок у різні роки, брав участь у бойових діях та миротворчих місіях. Гадаю, що служба у сучасних Збройних силах має стати не лише почесним обов’язком, а й престижною справою".

Закінчились урочистості святковим концертом.
Переглядів: 1413 | Додав: nekrot | Теги: Володимир Буравський, День захисника Вітчизни, УМВС України у Волинській області, начальник УМВС, служба в Збройних силах, 23 лютого, перемога

Пошук по сайту

Календар

«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архів записів

Про нас

Друзі сайту