Категорії розділу

Факти та коментарі [54]
Історія Русі-України [9]
Землепис (географія) [3]
Шевченкіана [4]
Правда про "вурдалака" Тараса Шевченка
Просто політика [8]
Православіє і його вороги [5]
Святе і грішне [19]
Євроатлантизм [6]
Мовне питання [17]

Блог

Головна » 2010 » Березень » 2 » Вступ до НАТО: цікавий феномен чи нормальна позитивна динаміка?
09:04
Вступ до НАТО: цікавий феномен чи нормальна позитивна динаміка?

Олександр НЕКРОТ
Кількість людей, які підтримують ідею вступу України до НАТО, поступово скорочується.

Саме такі дані Центру Разумкова озвучив проректор з міжнародних зв'язків Волинського національного університету Сергій Федонюк на відкритті фотовиставки "НАТО: місія свободи та демократії" у Волинському краєзнавчому музеї.

(Знайшов де радісну звістку повідомляти...)

"Сьогодні ми спостерігаємо цікавий феномен. Якщо за результатами соціального опитування 2002 року 45% українців висловлювались "за" вступ до НАТО, то сьогодні таких прихильників лише 26%. Кількість противників Блоку зростає", - розповів пан (або по-натовськи, звичайно, містер) Федонюк.

(Який же це феномен - людині, не ураженій хворобою, що має назву "свідомія", збагнути несила.)

За словами проректора, чимало людей сприймає Північноатлантичний альянс як агресивний блок. Тому, на його думку, подібні виставки дуже важливі, позаяк розповідають про НАТО як гаранта національної безпеки країн Північноатлантичного альянсу, - інформують Волинські Новини (Українці перестали довіряти НАТО).

Звісно, пані та панове!

Такі виставки влаштовуються аж ніяк не для того, щоб розповідати про згаданий військовий блок правду - як про загрозу безпеці і Російської Федерації, і всієї православної руської цивілізації.

Проте більшість громадян України розуміють, ЩО собою являє Північноатлантичний альянс, і категорично не сприймають та засуджують ідею про вступ до нього нашої "Неньки".

Після п'ятирічного знущання з народу України помаранчево-євроатлантичних сил і їх ганебної поразки на останніх президентських виборах спостерігається ніякий не "цікавий феномен", а нормальна позитивна динаміка скорочення кількості людей, які підтримують згадану ідею.

Вірю, що дана кількість скорочуватиметься й надалі, і ніякі розповіді мальовничими фотовиставками про "гаранта національної безпеки країн" нашим доморощеним євроатлантистам і їхнім західним спонсорам уже не допоможуть...

А Ви, Читачу, як вважаєте?
Категорія: Євроатлантизм | Переглядів: 1441 | Додав: nekrot | Теги: Північноатлантичний альянс, феномен, євроатлантична інтеграція, нато
Всього коментарів: 0
Коментування вимкнено. / Комментирование отключено.

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту