Категорії розділу

Факти та коментарі [54]
Історія Русі-України [9]
Землепис (географія) [3]
Шевченкіана [4]
Правда про "вурдалака" Тараса Шевченка
Просто політика [8]
Православіє і його вороги [5]
Святе і грішне [19]
Євроатлантизм [6]
Мовне питання [17]

Блог

Головна » 2012 » Липень » 4 » У Луцьку нацистська «Свобода» вкотре пікетувала ОДА. І називала народних обранців «ублюдками»
19:45
У Луцьку нацистська «Свобода» вкотре пікетувала ОДА. І називала народних обранців «ублюдками»
4 липня пікетування ОДА
Олег ДЕМЧЕНКО
Близько сотні членів Волинського осередку ВО «Свобода» стояло 4 липня під стінами Волинської ОДА, напружившись в екстазі протесту проти набуття чинності Законом України «Про засади державної мовної політики», прийнятим напередодні Верховною Радою у другому читанні.

На переконання свідомих членів «Сволоти» – а саме так усе частіше називають ВО «Свобода» як в Інтернеті, так і оффлайн, – а також на думку представників інших опозиційних сил та багатьох недалекоглядних громадян, які не вельми розуміються у мовному питанні, прийняття скандального законопроекту Колєсніченка – Ківалова відкриває шлях до запровадження в Україні другої державної мови.

Одна мова - одна країна - ...один фюрерУсі ці громадяни або свідомо, або через елементарне незнання нехтують тією простою істиною, що в тексті вищезгаданого Закону України немає жодного словечка про будь-яку другу державну мову – ба, навпаки, підкреслюється, що єдиною державною (!) є українська.

«Вчора 248 ублюдків вирішили долю української мови... Це зрада національних інтересів», – виголосив депутат Луцької міськради Святослав Боруцький.

Як бачимо, представників законодавчої гілки влади в Україні можна вільно називати «ублюдками». В присутності журналістів. Зокрема, представників інтернет-видання ВолиньPost, звідки автор блога Луцька Альтернатива, власне, й запозичив якісні та красномовні фотографії з пікетування.

Вищезгаданий пан Б. нагадав, що за антидержавний закон голосували і депутати родом з Волині: Анатолій Горбатюк, Григорій Смітюх, Адам Мартинюк, Ігор Палиця та Катерина Ващук.

«І ці люди розказують, що вони українці, розказують, скільки вони зробили для Волині», – висловився Боруцький.

Шановний! А по-вашому, той, хто визнає право руського (великороса), білоруса, румуна, угорця, кримського татарина на вільне користування рідною мовою, не може називатися українцем?

Чи для вас слова «українець» і «нацист» абсолютні синоніми?
А всяк, хто не нацист, той ублюдок?

За словами депутата пронацистської Луцькради, від сьогодні у «Свободі» оголошено всеукраїнську мобілізацію – усі, кому небайдужа доля української мови, в разі потреби мусять бути готові їхати до Києва на акції протесту.

«Якщо не будемо готові, то ми втратимо Україну», – впевнений політик.

А Україна й так не ваша, укронацики!
І, я впевнений, вашою ніколи не буде. Три українці - партізанскій отряд с прєдатєлєм

Ще один «свободівець», депутат Волинської облради Євген Мельник переконаний: мовний закон – не випадковість, адже в усіх скликаннях парламенту працювало надто багато росіян і євреїв. Серед сьогоднішніх євреїв-парламентарів – і виходець з Волині Ігор Палиця, справжнє прізвище якого – Яктер, – інформує все той же ВолиньPost.

Без коментарів.

Не хочеться зайвий раз (утім, чи дійсно зайвий?..) згадувати, скільки росіян, євреїв, поляків, а також українців винищили на Волині члени ОУН і/або вояки УПА...

Під тим самим червоно-чорним прапором, який і 4 липня майорів біля стін Волинської ОДА, до речі.

Тоді укронацисти, очевидно, так само як і зараз усіх, хто не з ними, вважали ублюдками...

Так і хочеться сказати:
«Зупинимо нацизм, поки він не зупинив нас!»

прапор ОУН
Сволота на связі!
Украина! Мы её теряем!
Розмовляй українською, бля!
Категорія: Мовне питання | Переглядів: 2813 | Додав: istrebok | Теги: Сволота, ублюдки, ВО Свобода, пікетування, Закон про мови, Волинська ОДА
Всього коментарів: 0
Коментування вимкнено. / Комментирование отключено.

Пошук по сайту

Календар

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту