Категорії розділу

Факти та коментарі [54]
Історія Русі-України [9]
Землепис (географія) [3]
Шевченкіана [4]
Правда про "вурдалака" Тараса Шевченка
Просто політика [8]
Православіє і його вороги [5]
Святе і грішне [19]
Євроатлантизм [6]
Мовне питання [17]

Блог

Головна » 2010 » Травень » 24 » Тарас Шевченко - руський Каїн та Іуда в одній особі
13:53
Тарас Шевченко - руський Каїн та Іуда в одній особі

"Українська альтернатива"
22 травня в Луцьку, Ківерцях, інших містах Волині правовірні украінствующіє (вони ж "свідоміти", вони ж "націонал-патріоти", вони ж "нащадки стародавніх укрів") розбивали лоби біля пам'ятників Кобзареві, відзначаючи 149-ту річницю перепоховання праху свого ідола Тараса Шевченка на Чернечій горі поблизу Канева.


Адміністрація блога "Українська альтернатива" вважає це достатнім інформаційним приводом для публікації думок про особу Тараса Шевченка і його значення в долі руського народу людини, яка проживає в Санкт-Петербурзі, де ідол українства був похований спочатку, - підприємця та громадського діяча Васілія Бідолаха.

"Ця людина була руським Каїном та Іудою в одній особі. Він почав своє творче життя добропорядним християнином, уся його рання поезія, його ранні картини свідчили про його стремління до Бога. [Чи ВСЯ рання поезія про це свідчила, питання спірне... - прим. Української альтернативи] Як Іуда ходив із Христом, так і Шевченко був із Христом. Але життя закінчив він плачевно, вмерши від білої гарячки. До речі, його було поховано на Смоленському кладовищі не в тому місці, де знаходиться пам'ятний камінь, його похоронили не перед храмом, а в тій частині кладовища, де ховали всіх п'яниць. Десять років тому цей камінь потай уночі "українські патріоти" перетягли на те місце перед храмом, де він знаходиться досі. Чому смерть Шевченка була такою ганебною? Тому що в останні 5-6 років свого життя він написав цілу низку мерзенних антихристиянських пасквілів. За півтора року до смерті, приміром, він написав поему "Марія", в якій хулив Божу Матір. Він сотворив вірш "Великомученице кумо", в котрому закликав до блуду дівчат, які берегли цноту - "гнівили Матір Божу" своїм смиренням "лукавим", як він висловлювався. Цей чоловік, роблячи перед смертю вибір між Богом і сатаною, добровільно перейшов на бік останнього, чим повторив вчинок Іуди. Справедливо його назвати і Каїном, тому що у своїх віршах він закликав убивати своїх православних братів - усіх, хто не козак, усіх "москалів". Для нього кожен, хто не козак, - не людина", - констатував Васілій Бідолах.

"У жодному народі не було такого страшного хулителя Господа Нашого, Божої Матері і руських царів. Усім західним безбожникам, у тому числі і знаменитому Вольтеру, далеко до Шевченка. Вони були відірвані від народу, представляли вузьку спільноту, яка не проникала в народну товщу. Навпаки, Шевченко був із народу, він був "свій у дошку", тому його було важко викрити. Це й погубило селянський руський народ, тому що більшість руських людей виявилися заражені шевченківськими закликами до бунту проти Бога і царя. Тому нам треба докладати всіляких зусиль, щоб розвіяти міф про Шевченка як про добропорядного християнина. У зв'язку з цим наведу приклад зі свого життя. Навесні 2003 року, коли привозили до нашого міста мощі апостола Андрія Первозванного, я йшов до Ксенії Блаженної. Біля каменя, де буцімто був похований Шевченко, фотографувалися дві жінки, на яких були православні хрести. Я підійшов до них і запитав, чому вони, православні жінки, фотографуються біля пам'ятника безбожнику. Вони у відповідь на мене ополчилися за те, що я очорнюю пам'ять "великого українського поета". Потім одна з них сказала, що подивиться вдома томик "Кобзаря", щоб перевірити, чи правду я кажу. Вони були збентежені розмовою, але в підсумку ми залишилися кожен при своєму. Через три дні я пішов поклонитися мощам Андрія Первозванного і в черзі побачив цих жінок. Вони подарували мені ікону Андрія Первозванного із вдячності за те, що завдяки нашій розмові вони почитали роботи Шевченка і зрозуміли, що він був страшною, богохульною, мерзенною людиною", - розповів В. Бідолах.

"У свідоцтві про народження Шевченка записано, що він руський. Це дуже бентежить політиків України, котрі хотіли б переписати свідоцтво про його народження, тому що вони не можуть пояснити Європі, чому їхній національний герой руський. Ну як пояснити Європі, що за життя Шевченка ще не було українців?! Я надіюся, що зараз настає прозріння серед політичної еліти, в Росії все більше людей починають розуміти, що Шевченко - ворог Святої Русі. Він - виразник іншої стихії, яка заражає всіх безбожжям, веде до хаосу. Ми бачимо, що наша влада повертається до Бога, відновлюються святині. Коли ми повним корпусом розвернемося до Православія, ми змушені будемо засудити Шевченка як найяскравішого безбожника, як зрадника руського народу", - впевнений він.

"До речі, ще в 1903 році у Львові уніатські (греко-католицькі) священики служили спеціальні молебни, щоб Господь простив руський народ за те, що в його товщі народився такий страшний богохульник. Той факт, що в нашому народі могла народитися така страшна людина, говорить про те, що ми повинні задуматися над тим, як ми живемо, як ми служимо Богу, нашій Батьківщині. В житії великого світильника Православія Спиридона Тріміфунтського розповідається, як при наближенні святителя до Александрії головний ідол міста впав і розсипався. Я вірю, що настане час, коли на Русі зявиться людина, подібна силою до святителя Спиридона. І коли-небудь по Дніпру пропливе наш руський Спиридон, при наближенні котрого в Каневі, де похований Шевченко, рухне цей ідол безбожжя і символ більшовистського терору ХХ століття", - висловив надію Васілій Бідолах.

Адміністрація блога Українська альтернатива постом, який Ви щойно прочитали, Відвідувачу, відкриває нову рубрику - Шевченкіана. У ній буде аналізуватися поетична творчість Тараса Шевченка, наводитимуться підкріплені документально факти щодо його життєвого шляху, подаватимуться думки авторитетних експертів - і наших, і Кобзаревих сучасників - про життя та творчість ідола безбожників-украінствующіх.

Адже, скажімо, господін Бідолах у щойно перекладеному з незначними скороченнями коментарі "Русской линии" (http://rusk.ru) більше говорив про Тараса як про Іуду, хоча Тарас-Каїн не менш вартий уваги кожного "українця"-малороса і/або громадянина України...

Отже - далі буде.
Категорія: Шевченкіана | Переглядів: 2171 | Додав: nekrot | Теги: руський народ, Каїн, Іуда, Тарас Шевченко, свідомі, Кобзар
Всього коментарів: 0
Коментування вимкнено. / Комментирование отключено.

Пошук по сайту

Календар

«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Про нас

Друзі сайту