Категорії розділу

Факти та коментарі [54]
Історія Русі-України [9]
Землепис (географія) [3]
Шевченкіана [4]
Правда про "вурдалака" Тараса Шевченка
Просто політика [8]
Православіє і його вороги [5]
Святе і грішне [19]
Євроатлантизм [6]
Мовне питання [17]

Блог

Головна » 2010 » Березень » 17 » Ганна Герман могла б піти з команди Януковича: було б і чесно, і на користь
16:07
Ганна Герман могла б піти з команди Януковича: було б і чесно, і на користь

Олександр НЕКРОТ

Дмитро Табачник міг би піти з посади міністра освіти, і це пішло б на користь команді Януковича. Таку думку в інтерв'ю ОстроВу висловила заступник глави Адміністрації Президента України Ганна Герман.

"Було зрозуміло, що це призначення викличе величезний опір у суспільстві. Але тепер уже пізно про це говорити. Тепер важливо, щоб Дмитро Табачник на ділі довів, що його кроки відповідатимуть українським національним інтересам. Якщо це виявиться не так - має бути кардинальне рішення", - заявила Герман.

В автора блога Українська альтернатива одразу виникло питання: що то за "українські національні інтереси", яким неодмінно мусять відповідати кроки нового міністра освіти? І виникли нехороші припущення. Які - уважний Читач, напевно, сам здогадається трохи згодом.

"Я вважаю, що, незважаючи на те, що Дмитро є фахівцем, що він - інтелектуал, його антиукраїнські висловлювання викликають роздратування у значної частини суспільства. Він міг би сказати: "Оскільки я став яблуком розбрату, я повинен піти". І це було б чесно, і пішло б на користь нашій команді, і він би виріс в очах суспільства завдяки такому кроку. Але я не думаю, що так станеться. А опозиція візьме це ім'я собі на прапор, і це стане однією з найгостріших наших проблем", - висловилась Ганна Миколаївна.

Не прискіпуватимусь до останнього речення, хоч як голосно сміявся, уявляючи Д.Табачника на прапорі нинішньої націонал-патріотичної (та чого вже там - бандерівської) опозиції. Проаналізую інші пасажі політика.

По-перше, ніяких "антиукраїнських висловлювань" пан Табачник ніколи в житті не робив. А робив - антибандерівські, антиксенофобські, антинеонацистські. Невже це не зрозуміло?

По-друге, висловлювання нинішнього міністра освіти викликають роздратування не "значної частини суспільства", а купки національно заклопотаних "титульнонацових" псевдопатріотів. Перед якими нова влада не повинна ані тремтіти, ані, тим більше, плазувати. А висловлювання пані Герман, що Табачник має піти, якраз і нагадують плазування перед бандерівцями.

Чи, може, Герман також одна з них? Голосувала ж свого часу ЗА визнання "голодомору" "геноцидом українського народу"...

По-третє, звільнення з посади такого професіонала й інтелектуала як Табачник Дмитро Володимирович на користь команді Януковича явно не піде.

І по-четверте, в очах величезної кількості людей, котрі не підтримують бандерівську опозицію - а це вочевидь більше половини населення України, - завдяки кроку, якого хоче Герман, Табачник аж ніяк не виріс би, скоріше навпаки: зазнав би сумнівної слави людини, що здається без бою.

Залишається закінчити цитації висловів заступника глави АП.

"Вчора Президент мав розмову з Дмитром Табачником. Розмова була достатньо серйозною, після чого Табачник зробив заяву, що його особисті погляди ніяк не повпливають на реалізацію ним тієї концепції гуманітарної політики, й освіти зокрема, котру визначають Президент, парламент та уряд. Це цікавий і відповідальний хід. Будемо надіятися".

А тепер - два відгуки відвідувачів ОстроВа (мовою оригіналу).

Виктор (Гость) | 2010.03.17 10:15
Категорически не согласен, что Табачник должен уйти. Почему все должно делаться в угоду западным областям? Север, восток и юго-восток это не Украина? Их мнение Герман не интересует? Этот националистический шабаш, как зубная боль, надо просто вырвать зуб и забыть, прогнило все так, что уже не лечится.

киевлянин (Гость) | 2010.03.17 10:10
Нет, это ж надо так подставлять президента и "Регионы". Вам бы, пани Герман, самой следовало уйти с занимаемого поста и перейти на другую сторону баррикады (виділення жирним моє - О.Н.) - так вы хорошо заигрываете с национал-фашистами. Вам до г-на Табачника никогда не дорасти. Он мужественный, принципиальный человек. Вас слышно не было, а он не боялся выступать против фашизации Украины. И ничего в его выступлениях антиукраинского нет. Не надо лить воду на мельницу бандеровцев-шухевичей. Двуличный вы человек, пани Герман.

Я підтримую киевлянина повністю.

Вважаю, що Ганна Герман могла б піти з команди Януковича: це було б і чесно, і на користь цій команді, і якщо навіть до певної міри втратою, то на порядок меншою, ніж якби пішов Дмитро Табачник.

Посилання в тему:
Табачник пожаловался, что стал жертвой "охоты на ведьм".

А Ви, Відвідувачу, якої думки з приводу цього всього?
Категорія: Факти та коментарі | Переглядів: 1458 | Додав: nekrot | Теги: Дмитро Табачник, опозиція, Ганна Герман, команда Януковича
Всього коментарів: 0
Коментування вимкнено. / Комментирование отключено.

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту