Головна » 2011 » Березень » 15 » Злодійку з Рівного в Луцьку «здала» камера відеонагляду
18:37
Злодійку з Рівного в Луцьку «здала» камера відеонагляду
Завдяки оперативним заходам працівники міліції затримали 23-річну рівненчанку, яка обкрадала начальні заклади Рівного та Луцька.

Дівчина спеціалізувалась на крадіжках особистого майна - спокійно заходила до шкіл, коледжів, університетів і викрадала у школярів та викладачів їхні речі.

Зі слів першого заступника начальника Луцького МВ УМВС України у Волинській області підполковника міліції Геннадія Єпіфановича стало відомо, що підозрювана Людмила Ш. є жителькою міста Рівного. Нещодавно закінчила коледж, але поки що ніде не працювала. Натомість займалась більш «достойним ремеслом» - обкрадала пересічних громадян. До Луцька приїжджала зранку і здійснювала так званий «обхід» навчальних закладів. Заходила до вчительських чи викладацьких кімнат, класів, де й придивлялась жіночі сумочки та особисті речі, що знаходились без нагляду. Ввечері з краденим майном поверталась додому. А зранку повторювала ту ж схему. Єдине – могла міняти міста. День у Рівному, два – у Луцьку.

На слід зловмисниці вийшли саме волинські правоохоронці. При перевірці одного з вищих навчальних закладів міста Луцька при перегляді записів камери нагляду у поле зору правоохоронців натрапила молода симпатична дівчина років двадцяти трьох. Як з’ясували пізніше – дівчина не була ані студенткою, ані працівником даного вишу. Тож сумнівів не виникало – правоохоронці вийшли саме на злодійку. Того ж дня її було затримано.

У скоєному дівчина зізнається. Каже, що обкрадала людей, бо хотіла мати багато грошей. Ідея красти саме у навчальних закладах прийшла сама собою. Спробувала один раз і затягнуло… Усі награбовані речі зносила додому, де й ховала. Гроші, що були в жіночих сумочках, витрачала на себе.
Слід зауважити, що дівчина проживала разом з батьками-пенсіонерами. Сім’я мала хоча й середній рівень достатку, але не відчувала себе в чомусь критично обмеженою.

Наразі волинськими правоохоронцями розкрито чотири епізоди за участю рівненчанки. Три випадки розкрили й рівненські колеги. Та міліціонерам відомо ще ряд крадіжок, скоєних зловмисницею.
Уже встановлено, що сума награбованого на Волині за розкритими епізодами становить близько п’яти тисяч гривень.
Юлія Сіліч, ВЗГ УМВС України у Волинській області
Переглядів: 1388 | Додав: nekrot | Теги: УМВС України у Волинській області, Луцький МВ УМВС, УМВС України у Рівненській області, крадіжки

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту