Головна » 2011 » Березень » 15 » Волинські шефи-міліціонери провели конкурс на кращого користувача комп’ютера
18:12
Волинські шефи-міліціонери провели конкурс на кращого користувача комп’ютера
Днями працівники Волинського училища професійної підготовки працівників міліції УМВС України в області провели чергові заходи для своїх підшефних вихованців. Цього тижня на дітлахів чекало змагання з визначення найкращого на вміння користування комп’ютерними програмами.

Як відомо, працівники та курсанти УПППМ у шефстві мають три навчальні заклади. Це – Озерська та Сокиричівська загальноосвітні школи і дитячий будинок «Сонечко». Правоохоронці систематично навідуються до дітлахів, проводять різного роду конкурси та змагання, пригощають солодощами і дарують цінні подарунки. Зокрема, з настанням весняного періоду дитячому будинку "Сонечко" була надана практична допомога у приведенні в належний санітарно-естетичний стан території дитячого закладу та приміщень. Керівництву дитячого виховного закладу запропоновано надання інформативно-консультативної допомоги з питань забезпечення законних прав і свобод дітей-сиріт та дітей-інвалідів силами викладачів-працівників училища. Зі школярами старших класів проводять різного роду навчання – це комп’ютерні курси та спортивна підготовка.

Цього тижня змагання на кращого «комп’ютерщика» проводилось між учнями підшефних шкіл. Діти намагались показати себе з найкращої сторони – сумлінно підготувались і старались вибороти перемогу.

Після напруженої комп’ютерно-програмної боротьби переможця було визначено. Першість здобули сокиричівські школярі.

Усіх учасників конкурсу за сприяння Волинської обласної профспілкової організації атестованих працівників ОВС України під керівництвом Володимира Буравського нагородили цінними подарунками та пригостили солодощами.

Юлія Сіліч,
ВЗГ УМВС України у Волинській області
Переглядів: 1262 | Додав: nekrot | Теги: УПППМ УМВС, УМВС України у Волинській області, шефство

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту