Головна » 2010 » Червень » 3 » Волинська міліція привітала журналістів
16:52
Волинська міліція привітала журналістів

Сьогодні у залі колегії Управління МВС України у Волинській області відбулись урочисті заходи до Дня журналіста.

До обласного управління внутрішніх справ були запрошені представники засобів масової інформації, які повсякденно висвітлюють діяльність правоохоронних органів. Урочисту частину розпочав начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Іван Прошковський:

- Сьогодні я вітаю Вас із професійним святом і разом з тим хочу подякувати за старання, яких ви докладаєте заради нас – міліціонерів. Ви об’єктивно висвітлюєте у засобах масової інформації діяльність органів внутрішніх справ, оперативно повідомляєте громадськість про роботу міліції: чим ми займаємося і що вже зробили заради жителів Волині, щоб вони сьогодні могли спати спокійно та не хвилюватись за долю власних дітей, - висловився генерал.

Після привітань за вагомий внесок у пропаганду діяльності органів внутрішніх справ Волині, сприяння боротьбі зі злочинністю, об’єктивне, всестороннє висвітлення правоохоронної тематики та з нагоди святкування Дня журналіста очільник волинської міліції нагородив двадцять двох представників ЗМІ Відзнаками МВС "За сприяння органам внутрішніх справ", медалями "15 років МВС України", Почесними грамотами та подяками УМВС. Окрім цього, голова Волинської обласної профспілкової організації атестованих працівників ОВС України Володимир Буравський вручив Почесні грамоти журналістам за активну участь в роботі профспілки. Після урочистостей за традицією всі присутні з генерал-майором міліції Іваном Прошковським сфотографувалися на згадку, - повідомляє Юлія ЛОКОТЬКО, ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Переглядів: 1074 | Додав: nekrot | Теги: Володимир Буравський, Іван Прошковський, нагороди, начальник УМВС

Пошук по сайту

Календар

«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Про нас

Друзі сайту