Головна » 2010 » Серпень » 11 » В’ячеслав Ходирєв знову начальник УМВС Волині
18:21
В’ячеслав Ходирєв знову начальник УМВС Волині

Сьогодні на Волинь завітав Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов, аби особисто представити новопризначеного начальника УМВС України у Волинській області генерал-лейтенанта міліції В’ячеслава Ходирєва.

Під час виступу перед особовим складом та представниками ЗМІ Міністр ще раз наголосив на основних напрямках роботи органів внутрішніх справ та запевнив, що віднині волинська міліція працюватиме ще більш ефективно і приділятиме більше уваги думці населення щодо своєї роботи.



Чергову зміну керівництва Анатолій Володимирович пояснив прагненням покращити стан профілактики та боротьби зі злочинністю у Волинській області:

– В’ячеслав Ходирєв – професіонал своєї справи, в його досвідченості не виникає жодних сумнівів, тому я переконаний, що він буде достойно захищати права громадян та повсякчас стоятиме на сторожі закону.

Серед головних напрямків роботи, на яких Міністр акцентував особливу увагу, своєчасна та стовідсоткова реєстрація заяв та повідомлень, грамотна кваліфікація злочинів, профілактика правопорушень, своєчасне розкриття злочинів, прискорення та підвищення якості роботи слідчих органів, надання міліцією послуг громадянам, жорстка кадрова політика щодо протидії корупційним проявам серед працівників органів внутрішніх справ.

– Нам терміново потрібно міняти критерії оцінки роботи міліції, – зауважив Анатолій Могильов. – На мою думку, в першу чергу ми повинні вивчати думку населення щодо роботи правоохоронних органів. Адже ми працюємо для людей та заради їхнього спокою, тому ставлення громадськості є реальним відображенням стану боротьби зі злочинністю в області та й загалом в Україні.

В’ячеслав Ходирєв на службу до органів внутрішніх справ вступив у кінці 1974 року. Новопризначений керівник волинської міліції пройшов шлях від рядового міліціонера до начальника Алуштинського, а згодом Ялтинського міськвідділу внутрішніх справ. В 1987 році заочно закінчив Київську вищу школу МВС СРСР за спеціальністю „Правознавство”.

З лютого 1996-го протягом шести років В’ячеслав Анатолійович обіймав посаду начальника УМВС України у Волинській області, з липня 2002-го – начальника УМВС України на Одеській залізниці. Із січня 2003 року відкомандирований в розпорядження Державної податкової адміністрації України.

В’ячеслав Ходирєв нагороджений орденом „За заслуги” ІІІ ступеня, відзнакою Президента України „Іменна вогнепальна зброя”, почесними відзнаками МВС України „Хрест Слави” і „Почесний знак МВС України”, інформує ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Переглядів: 2865 | Додав: nekrot | Теги: УМВС України у Волинській області, міністр внутрішніх справ, начальник УМВС, МВС України, В’ячеслав Ходирєв

Пошук по сайту

Календар

«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту