Головна » 2010 » Червень » 5 » Спроба гвінейця потрапити в Європу завершилася невдачею в Ягодині
15:56
Спроба гвінейця потрапити в Європу завершилася невдачею в Ягодині
Учора (4 червня) зранку в міжнародному пункті пропуску "Ягодин – залізнична станція", що на Волині в межах відповідальності Луцького прикордонного загону, при проведенні прикордонного контролю потягу сполученням "Київ – Варшава" за спробу незаконного перетину державного кордону з України в Республіку Польща було затримано особу африканської національності.

Чоловік намагався виїхати з країни за чужим дійсним паспортом громадянина Нідерландів, який дуже схожий на порушника за фото.

Хлопець 1983 року народження, уродженець Гвінеї, ще в себе на батьківщині, маючи на меті потрапити до Франції, звернувся до знайомого, який за грошову винагороду в сумі 3000 доларів США погодився в цьому посприяти. Тонкощів нелегальної подорожі порушник не знає, повідомляє тільки одне: за своїм паспортом прилетів у "велике місто" (попередньо через "Бориспіль" у Київ), через деякий час його паспорт відібрали, дали на руки інший та посадили на потяг, що йшов через Польщу у Францію. А на кордоні його "чомусь" затримали.

За оперативно-перевірочними даними було встановлено, що громадянин Нідерландів, закордонний паспорт якого був на руках затриманого, прилетів в Україну через "Бориспіль" декілька днів тому. А вже сьогодні він був затриманий в аеропорту "Бориспіль" при спробі вилетіти у зворотному напрямку за внутрішнім документом Нідерландів, пояснюючи, що свій закордонний паспорт загубив.

Обох темношкірих громадян – і Гвінеї, і Нідерландів – затримано. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за статтею 332 "Незаконне переправлення осіб через Державний кордон України", – повідомив Волинському інформаційному порталу начальник прес-служби – прес-секретар начальника Луцького прикордонного загону майор Олег Личковський.
Переглядів: 1034 | Додав: nekrot | Теги: затримано, Луцький прикордонний загін, прикордонники, Ягодин, незаконна міграція

Пошук по сайту

Календар

«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Про нас

Друзі сайту