Головна » 2010 » Вересень » 14 » Школяр помер на дискотеці
18:27
Школяр помер на дискотеці
Шокуючий випадок стався минулої п'ятниці в селі Павлівка Іваничівського району. Під час дискотеки у фойє місцевої школи помер одинадцятикласник Микола Причепа.

Як розповіла сільський голова Ніна Петренко, традиційно там проводилися тематичні вечори, після яких організовували дискотеки. Адже ні будинку культури, ні клубу в Павлівці немає. Старшокласники, серед яких була й сестра Миколи, як завжди, танцювали та веселилися. За порядком стежили педагоги. В якийсь момент, близько 20 години 45 хвилин, хлопцеві стало погано і він упав. Вчителі взялися робити масаж серця, штучне дихання, облили холодною водою. Але Миколі не кращало. Лікар «швидкої допомоги», який прибув з Іванич, також не зарадив біді. Судмедекспертиза констатувала раптову серцеву смерть.

Чому саме юнак у розквіті сил помер - на це питання відповідь надійде через тиждень-два, коли будуть проведені більш детальні аналізи та експертизи. А поки що всі, хто знав Миколу, не ймуть віри, що він так несподівано помер. Адже хлопець відзначався неабиякими спортивними здібностями. Був капітаном шкільної волейбольної команди, воротарем - у футбольній збірній, яка неодноразово захищала честь Павлівки на районних змаганнях.

Розповідають, що він піклувався про чотирьох молодших братиків та сестричок, найменшенькій з яких виповнилося дев'ять місяців. Микола, вихований та працелюбний, був найстаршим. Минулої неділі хлопця провели в останню дорогу рідні, знайомі, вчителі, багато юнаків та дівчат, які несли вінки і море осінніх квітів... - пише газета "Волинь-нова".
Переглядів: 1527 | Додав: nekrot | Теги: смерть, раптова смерть

Пошук по сайту

Календар

«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Про нас

Друзі сайту